Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedouczona?wybaczcie

miesiaczka spozniona 3 tygodnie

Polecane posty

Witam! mam problem tego typu, ze juz 3 tygodnie temu powinnam dostac @ a ona nadal sie nie pojawia. chcialam zapytac jak to dokladnie jest. kochalam sie z moim Ł bez zabazpieczenia dokladnie tydzien temu, czyli 2 tygodnie po spodziewanej miesiaczce, ktora nie pojawila sie z niewyjasnionych jak dotad przyczyn. Niby nie powinno byc wtedy dni plodnych prawda? no i juz sie miesiaczka dlugo spozniala. robilam 2 testy i kazdy wyszedl negatywnie. bylam u lekarza (mieszkam w UK i dostanie sie do specjalisty, nie jest takie latwe, potrzeba skierowania od ogolnego lekarza) no i lekarz mi powiedzial, ze nie wie czym jest to spowodowane i ze jak jeszcze tydzien nie bede miala @ to dopiero wtedy da mi skierowanie na badania. ehhh tak strasznie sie juz nakrecilam na to, ze bede miala dzidzie :( ale te testy mnie wykanczaja. szczerze piszcie, czy uwazacie, ze jest szansa na dzidziusia w mojej sytuacji ? dodam ze mam bialy sluz ( nigdy nie mam takiego nawet przed @ ) powiekszone i obolale sutki no i bule podbrzusza jak na miesiaczke.

niccc ? nic nie napiszecie ?

up