Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota 868686

proszę o opinię

Polecane posty

Gość dorota 868686

witam wszystkie mamy i proszę o opinię. nie wiem czy przesadzam tak jak mówi mój mąż ale ja nie potrafię mu wybaczyć tego że nie było go ze mną w dniu porodu minęły dwa tygodnie a ja nadal mam do niego żal. odwiózł mnie dzień przed planowaną cesarką do szpitala rano posiedział dziesięć minut i pojechał do pracy i sama siedziałam już do wieczora z telefonem normalnie nikt do mnie nie zaglądnął a mąż nawet nie zadzwonił potem ja wieczorem mu powiedziałam żeby był rano bo o 11 zabieg.. no i co? całą noc nie spałam dzwonię do niego o ósmej rano to telefon wyłączony i napisał mi sms że nie da rady dojechać bo musiał zostać w robocie czułam się naprawdę okropnie że wszędzie na korytarzach mężowie czy faceci odwiedzają a ja sama a on to normalnie olał! no nie wierzę że nie urwał się z pracy żeby przyjechać do mnie w taki dzień... co o tym myślicie czy powinnam być zła czy może przesadzam.. dla mnie zachował się jak totalny idiota nie mogę mu tego wybaczyć

Gość mozesz spekal
nalezy do tych facetow , ktorzy panicznie boje sie porodow i wolal przeczekac w pracy . Ale to go nieusprawiedliwia, powinien z toba byc , skoro tego potrzebowalas , chcialas, to wazny moment w zyciu

Gość mozesz spekal
* nie usprawiedliwia . Chociaz lek to nawet usprawiedliwienie , gorzej gdyby mial to w doopie

Słuchaj może go to wszystko przerosło, wiesz krew... Bał się i trzeba to wg mnie zrozumiec. Nie przyjeżdżał bo może wiedział, że będziesz na niego nalegać i będzie musiał zostać. ja miałam poród naturalny. kilka dni leżałam już w szpitalu no bo po terminie. cały czas nalegałam żeby był poród rodzinny, mówiłam że się boję i takie tam. bez entuzjazmu ale się zgodził. w niedzielę dostałam rano kroplówkę no i były bóle. potem przeszło. i na wieczór się zaczęło. mąż od razu przyjechał.był chwilę i kazałam mu iść bo wiedziałam że nie wytrzyma ja sama byłam przerażona a co dopiero on. dlatego się na niego nie gniewaj ważne że teraz jest dobrym ojcem i ci pomaga;)