Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej1111212131

błona dziewicza i 3 palce

Polecane posty

Gość andrzej1111212131

Witajcie mam następujący problem. zaczna moze od poczatku Jestem z dziewczyną od roku ja mam 19lat ona 18.Ja jestem prawiczkiem jest to ogólnie moja pierwsza dziewczyna a ona jest niby dziewica Od jakiegoś czasu zaczelismy lezec w łózku zacząłem jej wsadzać paluszki ona bawiła sie moim penisem. Pytanie i problem jest następujący Ona jest niby dziewica a jak wkładałem jej paluszki to nie czułem zadnej błony nie było krwi itp a drugie wkładam 1 paluszek bez problemu,po chwili pieszczot wchodza juz dwa paluszki i dochodze do konca a ostatnio się zdarzyłe ze weszły 3 paluszki tez do konca Czy to oznacza ze ona mnie oszukiwała i ze miała kogoś przede mna z kim współżyła??

Gość olaboga123
można być dziewicą i nie miec błony dzieiwczej ;) mogła się np uderzyć jako dziecko w miejsce intymne i przerwać błonę, albo od urodzenia posiadać szczątkowe jej ilości. Ot cała filozofia ;)

Gość andrzej1111212131
to zrozumiem bo czytałem ze istnieja takie przypadki ale koledzy jak opowiadają to mówią ze wkładają ledwo 2 palce a ja 3 moge

Gość kjhfeuygtrte4
wiesz ja tez mialam podobnie ale umnie wchodzily dwa paluszki tez bolalo ale jak sie kobita rozrzeje i zrobi mokra to i 4 wejda:) ale dodam ze ja zanim sttracilam cnote uzywalam tamponow..moze ona tez uzywa

Gość andrzej1111212131
Byłem kiedyś z taką dajką kolesie mówili na nią Lodzia 2 palce a po spotkaniach ze mną była jużLodzia cała ręka;)

Gość Szagasyfili
andrzej1111212131 ja miałem lepiej na laskę mówili ręka a po moich z nią spotkaniach mówili już na nią noga:)

Gość andrzej1111212131
Ołżesz to głęboka była, głęboką kobietę można poznać po długim nosie albo dużych w nim dziurkach, sprawdzałem to i tak jest;)

Gość andrzej1111212131
no nie wiem...zastanawia mnie tylko to dlaczego inni mówią ze ledwo 2 palce wkładają a ja 2 bez problemu a 3 też wchodzą co prawda jest wtedy bardzo mokra ale czy to normalne?? twierdzi ze jestem jej pierwszym