Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vera@@@

Niechęc do seksu po porodzie

Polecane posty

Gość vera@@@
haha to wyżej dobre:P Ach te reklamy:P

Gość vera@@@
Poza tym co innego rozmawiać z obcymi na forum o problemach w łóżku a co innego przed lekarzem gdy patrzysz mu w oczy No ja chyba bym nie dała rady Czytałam sobie teraz troche i standard to pytania: jakie pozycje, ile razy, co odczuwasz....itp. Nie ja nie dam rady.....

Wątpię, żeby rozmowy na forum mogły przywrócić ci twoje dawne nastawienie, ale niech będzie. Co z tego, że ciacho było, jeśli mówiąc brzydko, bzyka i bzykał się jak pies?

Gość vera@@@
No tak Każdy ma jakies wady On ma taką niestety

Gość vera@@@
Prawie kazdy seksuolog to facet.....

Gość młoda mama od niedawna
To odstaw pigÓłki jak bierzesz:)

Gość vera@@@
Nie biorę Brałam kiedys i miałam większą ochotę niż teraz

Oglądam sobie Regular Show i nadziwić się nie mogę, jaki nieskomplikowany i przyjemny jest ten świat w kreskówkach, a z jakim cholerstwem trzeba się użerać w rzeczywistości. Zwłaszcza jeśli cholerstwo ma podłoże seksualne.

Gość vera@@@
zgadzam się z Tobą dekalogowata....

O! To mam pomysł. Jeśli na razie nie masz ochoty na igraszki, to może zajmij męża kreskówkami, obudź w nim dziecko i uświadom, że nie samym seksem człowiek żyje. Przede wszystkim nie zmuszaj się do współżycia. To by było zabójstwo dla twojej psychiki. Odczekaj. ''Wypość się''. Pośpij spokojnie w nocy. Może chętka sama przyjdzie. Nic na siłę. Z tymi potrzebami to faceci se po prostu znaleźli niezły argument.

Gość vera@@@
O spaniu w nocy to sobie mogę pomarzyć:P Syn wstaje co godzinkę:P Ale sam pomysł masz dobry:)

vera@@@ Z tym podniecaniem mówiłem trochę w przenośni. Chodzi o to żeby gość zaskoczył że nie jesteś robotem. Pstryk i działa... Niech się postara trochę cię rozbujać, a seks dopiero jak uznasz że dobrze się stara. A jak się nie stara to mu powiedz że nic nie czujesz i nudzi cię to. Jak ma IQ większe niż komary na ścianie to zaskoczy że gówno nie kochanek z niego. A z tego co wcześniej mówiłaś to za dobrego w łóżku się uważa.

Twój mąż to totalny buc, który ma Ciebie i Twoje potrzeby gdzieś, nie dziwię się, że Cię nie podnieca. zauroczenie przeszło, uroda przeminęła, czar prysnął...

Gość ŻółtodzióbBDSM
a mąż do innej prysnął i koniec bajki

Gość ?????dklfmgfvkxmdzck
twoje dziecko ma 9 miesiecy??? i budzi sie w nocy co godzine?????

Gość vera@@@
Tak budzi się co godzinę Skok rozwojowy czy cuś tam jak stwierdził lekarz:P

Gość ?????dklfmgfvkxmdzck
O matko to Ja sie nie dziwie ze nie masz ochoty na sex...:( Ja bym chyba zgłupiała...:( i nigdy wiecej dzieci nie chciała miec:)

Gość vera@@@
No nic muszę to przeżyć:)Kocham synusia i dla niego wszystko:)No nic to nie będzie Nie wiem co robić

Gość vera@@@
Nie wyobrażam sobie opowiadać ze szczegółami lekarzowi - facetowi o moim życiu seksualnym Ta opcja zdecydowanie odpada A chciałabym pomóc i sobie i mężowi bo zdaje sobie sprawę że będzie między nami coraz gorzej BEz seksu związek się rozpadnie Może zrobić badania na hormony?Moze tutaj tez lezy wina?