Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widoczna

brak mu 5 klepki

Polecane posty

Gość widoczna

słuchajcie chciałam na dzieci po 250 zł co miesiac alimentów czyli 500 na dwojke .przy jego zarobkach 2200 to chyba nie duzo ale od tego czasu co sie wyprowadziłam jest juz 3 miesiace a on mawet złamanego grosza nie dał ,,,podałam sprawe o alimenty do sadu a on wielce zdziwiony,,i uwaza ze jestem materialistka

Gość widoczna
powiedzicie czy nie brak mu 5 klepki

Gość jaca_jaca_...
możesz opchąc te bachory do filmu np. tylko mus jest konkretnie nawinąć i to nie tu w polsce. jest z tego w chuj kasy.

Gość alebaba
W tej sytuacji to Tobie brak 5 klepki, bo powinnaś już dawno otrzymywać pieniądze przez komornika. Jeśli on jest takim człowiekiem, to żadnych skrupułów.

Gość widoczna
tak w przemysleniu tak chyba za dobra k... byłam

Gość jaca_jaca_...
ten kolo po mojemu powinien ciebie i te gnoje w beczki pozamykać i w piach zakopać. ale dosyć głęboko coby skowyr nie wygrzebał np i trupem nie jebało po okolicy. tak jest dobrze

Gość alebaba
Nie przesadzaj, k... to nie byłaś. Ale nie miej teraz skrupułów, zażądaj 1000. Jakieś muszą być koszty tego, że dobrowolnie nie dawał 500.

Gość widoczna
dzieks i tak własnie zrobiłam po 500 na kazde tylko teraz rozprawa i musze sad przekonac ze tyle chce tylko przy jego zarobkach na papierze to 1350 a moje 1600 i lipa