Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaa111111

Jak wygladac na 20 lat . Czyli zmieniamy garderobe

Polecane posty

Gość aaaaaaaaa111111

hej mam 20 lat , jako nastolatka ubieralam sie bardziej na sportowo . Niestety teraz zaczelo mi to przeszkadzac i zupelnie nie wiem jak mam zmienic swoja garderobe . Mysle ze mi pomozecie P.S jaka bielizne lubicie?

Gość aaaaaaaaa111111
prosze o rady!!!!

Gość bbbb222222
Chcesz wyglądać na 20? Ubieraj się jak chcesz, w czym ci wygodnie i w czym się dobrze czujesz. Chcesz wyglądać na 40tkę? Posłuchaj rad użytkowniczek. W modzie od dawna są rzeczy które mocno, mocno postarzają - moja babcia jest w siódmym niebie, bo może chodzić po "modnych" sklepach i zawsze ma kwiatki, swetry i inne dla siebie.

Najlepiej przypatrz się dziewczynom na ulicach miast - będziesz miała przegląd sklepowych półek, ponieważ 20stka to jeszcze wiek kiedy bardziej od jakości liczy się metka. Z tego co widzę to obowiązuje spora dowolność, ale ma być kolorowo (chwała chociaż za to). trampki, botki, jazzówki, leginsy, tuniki, długie swetry, szale/chusty, czapka, duża torba, widoczna oryginalna biżuteria Ale nie rób nic na przekór sobie - masz być ubrana, a nie przebrana. Wybieraj ciuchy, w których dobrze się czujesz i dobrze wyglądasz - nie kieruj się ślepo modą.

Gość dziunia125.
Najlepiej będzie jak przyjrzysz sie stylowi licealistek i studentek i kupisz te ubrania,które wpadna ci w oko i osadzisz,że bedziesz w nich dobrze wygladać.