Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarek 14775456354

pytanie do dziewczyn!!!

Polecane posty

Gość Czarek 14775456354

Hej mam pytanko do płci pieknej. Otóż wyświadczyłem bezinteresownie pewnej dziewczynie błachą(dla mnie) przysługę. Ona zapytała od razu jak może się odwdzięczyć. Obróciłem to w żart i powiedziałem że się zastanowię (niczego nie oczekiwałem). Nasttepnego dnia ku mojemu zdziwieniu zapytała się czy zastanowiłem się nad nagrodą:-). Ogólnie dziewczyna podoba mi się, ale nie tak że za nia szaleję itd, ale zawiesiłem na niej oko. Znam ją od roku ale tylko cześć - cześć. Jest inteligentna, kulturalna i naprawdę ładna, nie tak jak duzo wieśniar na dyskotekach. Jest raczej prymuską, ale nie zmam jej dobrze i nie wiem czy chodzi na imprezy często oraz czy ma chłopaka. Co w takiej sytuacji chcialaby usłyszeć dzieczyna?? Może to szansa na bliższe poznanie...

Zaproponuj, żeby Ci postawiła kawę czy piwo. Będzie okazja, żeby pogadać i się czegoś o niej dowiedzieć.

Gość dziunia125.
Pomysł z piwem lub kawą jest niezły,bo właśnie będzie okazja do spotkania,na którym blizej byście sie poznali. Piszesz,że zawiesiłeś na niej oko,czyli podoba ci się,ona pewnie nie pytałaby o to odwdzięczanie,gdybys wcale jej nie zainteresował... ;)

Gość jiliannnn
jak wyżej :)jak nie ma chłopaka to masz szansę na ciekawą znajomość:) Czasem warto pomagać;)

Gość Siljenn
ona po prostu czeka, aż zaproponujesz jej zrobienie laski. oczywiście z połykiem :classic_cool:

Gość Czarek 16534345384
Kolega Siljenn nie czyta ze zrozumieniem, napisałem że nie jest jak wieśniary na dyskach.

Gość cdjjldcbb
wydaje mi się, że fajniej wyjdzie jak ty ją zaprosisz. może ona chce się zrewanżować, ale wyjdzie na to, że jednak liczysz na wzajemność. chyba lepiej byloby jakbys zapytał czy nie pojdzie z Tobą na "kawę", myślę że taka forma byłaby lepsza, ale mogę się mylić.

Gość Czarek 1653454315
może powiedziala tak tylko z grzeczności... dzięki za wszystkie sugestie; nie pisałem wcześniej że była taka sytuacja: dużo wcześniej wykazajem pewne zainteresowanie, nie pamietam dokładnie o co chodziło, ale wzięłem od niej numer pod pretekstem pomocy w czymś; później pisałem z nią o danej sprawie cały wieczór, jakiś czas po tym pytałem przez sms co tam, jak tam ale odpowiedzi były bez entuzjazmu i zaprzestałem praktyk. Możliwe żeby teraz to odmienilo się??

Gość np.sie umyc
ja bym tam na p-iwo nie ale kawa jak najbardziej i powiedz ze nie musi Ci sie odwdzieczac ale sama przyjemnosc , isc na kawke ,pioznac sie.bo jak sie tym piwem dziolszka upije to nie bedzie satysfakcji.poza tym nie wiesz czy w ogole je pija? ja nawet nie wiem czy kawa.moze poprostu wyjdzmy gdzies i sama zdecyduje co chce do picia.

Gość Czarek 14775456354
Witam ponownie, zakręcilem się trochę zwracając na siebie uwagę. Poznałem ją lepiej, imprezuje do 5 razy na rok!; zwróciłem uwagę na jej ostatnie oceny - same 5; może to śmiesznie zabrzmi ale jest mądra, al nie tak inteligentna jak myślałem tzn ma ogromną wiedzę ale zdolność kojarzenia u mnie jest większa. Jeżeli chodzi o mnie uczę się wtedy kiedy muszę i to na minimum a wszystko rozwiązuje na logikę. Bylem ostatnio u niej na kawie, robiliśmy wraz z jej koleżanką pewien projekt. Zaprosiłem ją na wspolny wypad, ale raz się rozchorowała; poźniej musiała się uczyć no i może po świętach (jeżeli nie będzie dużo nauki - tak powiedziala). Nom i teraz mam wątpliwość - przepraszam za sformuowanie - jest materiałem na żonę, lub dobrą, pomocną koleżankę, ale chyba nie na dziewczynę w wieku lekko po 20.

A skąd my mamy to wiedzieć? W ogóle głupia bo ja bym siew życiu nie zadawała w wieku 20 lat z "facetem" w moim wieku bo to śmiech na sali normalnie i obciach a nie żaden facet :D

popieram pomysł z kawą, ty zorientujesz się czy dziewczyna przypadnie ci bardziej do gustu i będziesz wiedział co i jak, ale proponuję nie robić tego w taki "zalotny" sposób, żeby ona sobie nie pomyślała, że ją podrywasz bo jak coś pójdzie nie tak to potem będzie problem

Gość roszpunkaa
czarek ale sierota z ciebie żeby o takie rzeczy na forum pytać ech, faceci? :P