Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowicjuszBDSM

BDSM potrzeba porad

Polecane posty

Gość NowicjuszBDSM

Witam, kobieta oznajmiła mi, że chce spróbować BDSM - w układzie jako suczka. Do tej pory były klapsy, kajdanki smycz ale nic więcej. Jakie zabawki przydadzą się nam jeszcze do tej zabawy? Jak to powinno wyglądać na początku? bo jakoś trzeba zacząć może ktoś coś podpowiedzieć naprowadzić? z góry dziekuje

Gość młoda mama od niedawna
My z mężem przed porodem też się tak zabawialiśmy tylko że od razu poszliśmy w hardcorę, pejcze, wiązanie wosk i woterbording jak szaleć to szaleć:)

Waterboarding jak już. 🖐️ Autorze poczytaj trochę stron tematycznych: http://bdsm.org.pl/# Nie pamiętam teraz innych, ale jak poszperasz to znajdziesz. I zabawki nie mają tutaj nic do rzeczy. :) Owszem mogą urozmaicać zabawę, ale są raczej tylko dodatkiem. Bawcie się dobrze! :)

Gość NowicjuszBDSM
Literatury czytać mi się nie chcę bo oczekuje porad doświadczonych w te klocki, może znajdzie ktoś taki się tutaj ?

A Ty uważasz, że kto tam zamieszcza informacje? :o I skoro Ci się nie chce trochę poczytać to ja Wam życzę powodzenia. :o 🖐️

Gość NowicjuszBDSM
A ty jako perwersja masz jakąś wiedzę na ten temat którą mogłabyś się ze mną podzielić? Co i jak na początek krótko i na temat.

Szczcerze mówiąc najzwyczajniej w świecie nie chce mi się opisywać trzygodzinnego spotkania. :) Z tego co najważniejsze-mój Pan zrobił mi masaż ciepłą oliwką. :classic_cool: To było bardzo BDSM-owe przeżycie. :p

Gość NovvicjuszBDSM
A ciepłym moczem można masaż zrobić i to też bdsm będzie?

Gość ŻółtodzióbBDSM
Perwersja a masaż ciepłym scatem też robiłaś i od czego zacząć na początek?

Gość ŻółtodzióbBDSM
Perwera jesteś;)?

Gość uplam
wpisz sobie w google grzesznik adam blog (adresu blogadokładnie nie pamiętam), będziesz miał gotowe scenariusze spotkań :) dla mnie kajdanki, smycz czy klapsy nie mają nic wspólnego z BDSM (zwłaszcza jak się nie wie jak tego używać :) )