Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala malowana lala :)

SZWAGIER :/

Polecane posty

Mam pewnie problem - nie mogę dogadać się ze szwagrem. Zazwyczaj siostra z rodziną przyjeżdża do nas co tydzień i prawie każde spotkanie wygląda tak samo: -co jesteś taka zła, dawno sie nie ruch**aś ?? -okres ci się nie spóźnia? -twój facet na pewno pos*wa teraz jakąś panne -często swojemu dajesz? Chciałabym powiedzieć coś, żeby mu poszło w pięty, ale nie na jego poziomie, nie takimi hasłami jak on... Doradźcie coś...

Gość Wave
:O:O a jaki on jest dla Twojej siostry?? to jakiś prostak :O

Gość dr no
czyli co? Gość gada to przy rodzinie? Czy na stronie? Jak coś to powiedz swoim, że się do ciebie dobierał. Od razu mina mu zrzednie.

Mówi tak do mnie przy wszystkich!!! Siostra kilkakrotnie zwracała mu uwagę no i skutkuje na "godzine" Jest po prostu strasznie chamski, a ja nie wiem jak reagować... Już mu powiedziałam że nie rozmawiam z takimi prymitywnymi osobami jak on. A czasem wręcz odwrotnie mysle że jak "pożartuje" w jego stylu to przestanie tak robić na jego pytanie - spóźnia ci się okres? mówie nie już wcale nie mam co mam zrobić ?

on się do mnie nie dobiera, tylko chyba wie że takie jego pierd**lenie mnie denerwuje!!!! Moja mama tylko mu powie oj Bartek, Bartek i nic więcej ja też mam juz te 20 pare lat to nie chce się mamusią zasłaniać tylko chce mu dogryźć

Gość jak ci powie znowu
jakis teks w stylu ruchalas sie dzisiaj to mu odpowiedz, zazdroscisz bo ci pewnie wacek dzis rano nie stanal, moze sie odczepi.swoja droga gdzie takiego chama twoja siostra poznala i jeszcze wyszla za niego za maz?nie obrazajac jej.

dziekuję za wszystkie komentarze i na prawdę prosze o jakąś rade...

Gość kartka wizytowaa
jaki palant i ze tez sobie tak pozwala prostak jeden! powiedz mu a co, tobie pewnie nie staje i dlatego taki ciekawy? a co do okresu to powiedz ze jak widzisz jego morde to czujesz sie jakbys miala okres nawet jesli go nie masz

Gość do autorki tego topu
POWIEDZ ZE NIE ROZMAWIASZ Z CHAMAMI BO NIE CHCESZ ZABIZAC SWOJEGO POZIOMU :-0 MASAKRA

nie, nie ma magistra normalnie nie wiem jak z nim rozmawiać, rzadko kiedy potrafi byc normalny :/ już nie raz przez niego płakałam ale za chwile sobie mysle że ze przez takiego idiote nie ma co ryczeć

up

Gość 167
współczuję siostrze, takiego prymitywa za męża mieć. Wstyd do ludzi wyjść. Może siostra powinna reagować ostrzej.

Gość pewnie boi sie mu zwrocic uwag
e albo taka w niego wpatrzona w mysl zasady,,jaki moj kotus madry,,!

Gość do autorki tego topu
Powiedz mu: Jak mowisz do mnie to milcz!

chyba milcz jak do mnie mowisz!ewentualnie mozna znizyc sie do poziomu swego interlokutora

Gość maszonnn
nie wpuszczać do domu. Naprawdę. Po prostu powiedzieć zdecydowanie Rodzinie (matce, siostrze), że nie możesz sobie pozwolić na takie traktowanie i ma wyjść z domu. Ja bym takiego chama wyprosił w 2 sekundy

Gość maszonnn
i jeszcze jedna uwaga - nie wdawaj się w pyskówki. Nie schodź do poziomu prymitywa, bo on ma tu na pewno duże doświadczenie i Ciebie nim pokona ;-) Po prostu albo wypraszaj / nie odzywaj się do niego / powiedz, że to nie Twój poziom dyskusji

maszonnn dobrze prawi

w stosunku do siostry się dobrze zachowuje, wiadomo maja jakieś kłótnie ale chyba jak w każdym małżeństwie, a ja nie wiem co mu zrobiłam ale strasznie mnie jego zachowanie w stosunku do mnie denerwuje... :/

Gość the falcon
kiedy szwagier cie posuwał?

Gość the falcon
siostra wie ,ze współżyjecie ?

Gość do autorkiiii
spóźnia ci się okres--- a co boisz się, że ojcem zostaniesz???? często cie posówa---- a co jesteś zazdrosny???

Gość the falcon
lizałas mu siusiaka na klęczkach ?

nawet kiedys na święta byłam u siostry i właśnie szwagier odezwał się do mnie jakoś głupkowato - jego matka zwróciła mu uwagę, on powiedział że poprostu lubi mnie denerwować... Ja powiedziałam jego matce, że tak jest zawsze,ze ON nie potrafi ze mną inaczej rozmawiać

Gość zew natury
ojj slabinka z ciebie.. -co jesteś taka zła, dawno sie nie ruch**aś ?? -wystarczy ze na ciebie spojrze i mi sie odechciewa -okres ci się nie spóźnia -nie ale tobie chyba tak. -(moze odpowiedziec) faceci nie maja okresu [lub cos w tym stulu] -wiem, ale co do ciebie nigdy nie mialam pewnosci -twój facet na pewno pos*wa teraz jakąś panne - nie mierz wszystkich swoja miara -często swojemu dajesz? -napewno czesciej niz twoja tobie

ooo zew natury mysle że cos w tym stylu by go na chwile zatkało ja nie jestem taka nie umiem tak na poczekaniu czegoś takiego wymyslić, bo jak mnie wkurzy to jestem zła ale nic mi wtedy takiego do głowy nie przychodzi, nie chce żeby dupek miał satyswakcje z tego że tak mna pomiata o nie! dzieki wielkie :)

kupe mi się zachciało :(

Gość zew natury
Po pierwsze, wyluzuj. Po drugie, mozesz mu odpyskowac. Po trzecie, to slaby dupek i bez problemu go zagniesz. Reprezentuj wyjatkowo niski poziom, wiec nie powinnas miec z tym problemu. Uwierz a Ci sie uda:}