Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaSuper

Chcielibyście powrotu komuny biedaczki?

Polecane posty

Gość DziewczynaSuper

Właśnie znalazłam taki wątek na tym forum hahaha... biedaczki nie stać was teraz na nic i patrzycie na inne lepsze osoby z zazdrością? Tak już jest stworzony świat, muszą być i tacy jak wy. Zarabiacie pewnie po 1000 zł na miesiąc albo w ogóle nie macie pracy. No cóż, pod mostem też ktoś mieszkać musi ;) A moi rodzice mają kilka firm w tym za granicą, jestem jedynaczką więc wszystko dziedziczę. Nie będę musiała nigdy pracować, będę zawsze się bawić i spoglądać z politowaniem na takich jak wy. Wczoraj przeglądałam internet i zobaczyłam w jednym sklepie fajne buty za 12tys, pomyślałam, że tanie, ale w sumie mogę kupić i jakieś tańsze bo mi się spodobały. Zamówiłam i wtedy pomyślałam "hahaha takie tanie buty a tymczasem tych śmiesznych ludzików np większość z tych pracujących w którejś z firm mojej rodziny pewnie nawet na takie nie byłoby stać". Kurczę nie mogę sobie tego wyobrazić, że kogoś nie stać na tak tanie buty.

Gość a ile ma lat
Zapomnialas dodac ze nigdy nie mialas i zapewne nie bedziesz miec przyjaciol, bo jestes zakochana w sobie swieta krowa oraz ze tak naprawde nigdy nie zaznasz prawdziwej milosci bo kazdy bedzie lecial na twoja kase ksiezniczko,powodzenia w dalszym zyciu:D

Gość ja86sia
pieniądze to nie wszystko - ale trzeba być choć troszkę inteligentną osobą aby to wiedzieć, a Tobie jak widać brakuje i kultury, i inteligencji - no ale takie życie :)

Gość DziewczynaSuper
Mam bardzo wielu przyjaciół i chłopaka. I spędzamy razem piękny czas a nie płaczemy, że na nic nam nie starczy. Myślisz, że w wyższych sferach nie ma przyjaźni i miłości? To chyba raczej wśród was biedaczki bo jak musicie walczyć o każdy grosz to już na inne rzeczy nie ma czasu, co? ;) To pewnie dla was przykre, ale tak już musi być :)

Gość a ile ma lat
Po pierwsze jak narazie nie pochwalilas sie w tym swoim marnym temacie niczym blyskotliwy, bo to ze twoi rodzice sie dorobili-ok, sa dla mnie wzorem ale ty taka prostata - jestes dla mnie nikim.I wspolczuje twoim rodzicom takiej corki, ktora nie szanuje drugiego czlowieka.Skoro jestes taka bogata to czemu siedzisz na kafeterii?ja bym nie marnowala czasu tylko sie bawila teraz np. na Karaibach,heheh!

wiesz majątek można stracić z dnia na dzień. nie znasz dnia i godziny. ja nie mam kasy i co z tego pracy też nie mam buty kupuje za 50zł ubrania w ciucholandach i jest mi z tym dobrze

Gość fotel
prowo grubymi nićmi szyte.nie ma takich idiotek.

Gość Ja Papuga22druga
Podpucha to jest nie widzicie???...a swoją drogą to żaden powód do dumy jeśli w rzekomo twojej fabryce ludzie po tysiąc złotych zarabiają a twoi rodzice wyzyskiwacze bogacą sie czyimś kosztem...no ale cóz czekac tylko aż i tobie woda do dupy sie naleje....

Gość DziewczynaSuper
Hahaha prowo, chcielibyście. Po prostu wam zazdrość dupy ściska jak patrzycie na lepszych niż wy, haha, sieroty po komunie. Jeśli chodzi o Karaiby to byłam tam bardzo wiele razy i jak zechcę to mogę za chwilę już być w samolocie na Karaiby. Haha a wy pewnie tam nigdy nie byliście ;)

Gość fotel
a po za tym masz grubo po 50-tce.jesteś samotnym mizogamistą,i większość czasu spędzasz na kafe i red tubie.

...co nie zmienia faktu, że istnieją tacy ludzie i mają zbliżoną mentalność. A majątki pochodzą w 99% z kradzieży tatusia z przeszłością polityczną, układów mafijnych, łapówkarskich, itd. nie mając nic wspólnego z uczciwą pracą, mądrością czy doświadczeniem. Tacy ludzie, pomimo iż otoczeni bogactwem, mają psychikę szambonurków.

Gość fotel
barrakuda to się nie doczekasz.pewnie "superdziewczyna"przerzucił się już na red tube.

Gość a jak mi się facet podoba
Nowobogackich poznaję z daleka :D Na Panią trzeba się urodzić, autoreczko

Gość PRL man
Dziecinko :D, tysiąc złotych to ja zarabiam dziennie ! O PRL-u to ty nie masz bladego pojęcia ........ A co ? lekcji dziś w gimnazjum nie zadali ?

Gość e.l.m.
A moi rodzice mają kilka firm w tym za granicą. A lekcje już odrobione?

Gość pryszczate gimgoowno
Tiaaa? A moja ciocia lata w samolocie :D

Gość e.l.m.
Właśnie się dajecie podejść jakiejś pryszczatej gimnazjalistce.:classic_cool: Tylko nie dajcie się podejść za blisko bo mocno to poczujecie.:classic_cool:

Gość pryszczate gimgoowno
A co? Postanowiła się nie podmywać ? :D

Gość kunta kint 2
komuna wróciła pod inna nazwa wciela bez wiedzy członków do parti Czy można zostać członkiem partii nawet o tym nie wiedząc? w platformie to możliwe O "martwych duszach" pisała "Rzeczpospolita". Afera zaczęła się od mieszkanki Gorzowa Doroty P., która w marcu otrzymała pismo z PO, że od roku nie płaci składek członkowskich i zostaje wykreślona z partii. Tyle tylko, że ona się nigdy do Platformy nie zapisywała. tych osób jest więcej W regionie wykreślono już z list członków 170 osób. http://www.mmgorzow.pl/artykul/czy-mozna-zost ac-czlonkiem-partii-nawet-o-tym-nie-wiedzac-363412.html