Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi?

Ciągle wydzwania do mnie zastrzeżony numer

Polecane posty

Gość o co chodzi?

a gdy odbiorę, to nikt sie nie odzywa. :o Na początku myślałam ze to przypadek,ale teraz twierdze ze nie. KTOŚ dzwoni kilkanascie razy dziennie przez jakiś tydzień już. Co mam robić? Na policje nie pojde bo nikt mi nie grozi i to zlekcewazą,ale zastanawiam sie kto moze to robic, komu chce sie ciagle dzwonic i tracic kase na koncie? :o

Gość xzxzxzxcxcxcxcxc
chyba do kazdego czasem dzwoni, ja nie odbieram jakichs dziwnych numerow

Gość o co chodzi?
chyba nie przeczytalas tematu;) do mnie codziennie po kilkanascie razy dzwoni ten KTOŚ przez jakis tydzien juz

Gość zadzwon do operatora
i zablokuj polaczenia przychodzace z nieznanych numro

Gość nie martw sie to jakis bank
na pewno lub inny akwizytor :D:D Tez to miałem ze 30 głuchych telefonów pzrez 3 miesiace. Tylko jakis szum bylo słychac , jakby jacys ludzie i cisza poza tym az wreszcie ktos raczyl sie odezwać i wciskac kredyt :D:D A z drugiej strony spytam. Dlaczego nie właczysz sobie blokady numerów zastrzeżonych ????. Przeciez to jest darmowe a dzwoniący słyszy komunikat - ze abonament nie odbiera telefonów zastrzezonych, taka usługa jest dostepna w Playu, T Mobile, Plusie, Orange , MBank Mobile

Gość o co chodzi?
ale zes palnal radą:o myslisz ze mi ciagle chce sie unikac ? ewidentnie dzwoni ktos celowo tylko po co?

Gość o co chodzi?
Dlaczego nie właczysz sobie blokady numerów zastrzeżonych ????. w plusie tel mam dopiero jakis miesiac i nie bardzo sie orientuje jak to zrobic?? wiesz moze?

Gość bajubaj
ja tam nigdy nie odbieram zastrzeżonych bo to najczęsciej jakaś śmierdząca sprawa.

Gość paciuuulek
są telefony z fukncją (nie wiem jak się nazywa) ale po przyciśnieniu klawisza funkcyjnego dzwoni do ciebie nr zastrzeżony ale po odebraniu jest cisza. Mam samsunga i cos takiego ma. Nie wiedziałam o tym długo i też sie dziwiłam co to, po jakims czasie koleżanka mnie uświadomiła że dzwonie sama do siebie w momencie kiedy przypadkiem nacisne ten klawisz;p

Gość Malutka Miki
ja myslalam ze oni tylko na domowy dzwonią, to na komorki tez juz wydzwaniają ci telemarketerzy???

Gość bajubaj
a jak ktoś ma na karte to też może sobie zablokować nr zastrzeżone??

Gość o co chodzi?
30 polaczen mam na dzien a nie na 3 miesiace moze to byl przypadek ze akurat zadzwonili i dopasowalas/es do tego ostatnie gluche telefony;p mam samsunga ale to nie ten klawisz funkcyjny bo nawet telefon lezy na biurku i zaczyna sam dzwonic więc..

Gość paciuuulek
to fakt zablokuj wszystkie numery zastrzeżone bo ja pewnie już na twoim miejscu bym się wystraszyła

A o co może chodzić? Jakiś zboczeniec dopadł twój numer albo obdzwania sobie losowo setkami i szuka ciekawych głosików, które go podniecają. Im dłużej dyszysz haaaallo w tę słuchawkę tym on szybciej pociera ręką. Jaką masz sieć? Powiem ci jak zablokować połączenia od zastrzeżonych.

Gość ndbsfd
poczekaj pare sekund to odezwie się głos nagrany automatycznie :)

...ale w takim przypadku w telefonie powinno dać się skonfigurować głuchy dzwonek dla numerów spoza listy/zastrzeżonych i też problem z głowy. Są również aplikacje umiejące rozpoznać numer przychodzący i generujące zajętość lub grające melodyjki dzwoniącym, itp.

Do mnie to na pewno nie bank bo osoba ta dzwoni co chwila między 23 a 24. Nigdy wcześniej, raz zdarzylo się, że później. Zablokować nieznanych nie moge, bo znów nie tylko ta osoba ma nieznany, mój domowy to też zastrzeżony, wysyłam cv, pracodawca też może mieć zastrzeżony ... :O

Gość o co chodzi?
dzięki , sprobuje

Gość Lauralaura33
Gdyby wydzwaniał do ciebie z normalnego numeru to sprawa byłaby prosta bo mogłabyś sprawdzić ten numer na stronie czyjnumertelefonu pl!

Gość oleeek
wystrzegaj się oddzwaniania! to pewnie jacyś naciągacze. mnie chroni przed nimi infonumer.pl