Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bons

Brązowa wydzielina..

Polecane posty

Gość Bons

na wstępnie chciałam napisać ze nie jestem doswiadczona w tych sprawach , wiec prosze o wyrozumiałość ; ) z soboty na niedziele (15-16.10) współżyłam z chlopakiem do terminiu mojej miesiączki jest jeszcze kilka dni bo powinnam dostać mniej wiecej ok 20-24.10 . Dzisiaj zauważyłam brunatny śluz i nie wiem zbytnio o co w tym chodzi , mam nadzieje ze to nie jest jakis pierwszy objaw ciąży ponieważ bardzo bym tego nie chciała i boje sie tego.. czy mozecie mi pomoc ?

Gość hmmmmmmmmmmmm_mmm
a pomoglismy ci na innym zalozonym przez ciebie watku :)

możliwe że masz infekcję, koniecznie udaj się do ginekologa, a czy odczuwasz jakieś pieczenie lub swędzenie, możesz sobie założyć lactovaginal dopochwowo z bakteriami kwasu mlekowego żeby wzmocnić swoją florę bakteryjną. Pozdrawiam

Gość lady bronka
popieram, lactovaginal dopochwowo na utzymanie prawidłowej flory bakteryjnej w pochwie i wizyta u ginekologa. brązowa wydzielina może świadczyc o infekcji. a co do ciązy to ważne jest jedno: czy odbyłaś stosunek z zabezpieczeniem? zrób sobie test ciążowy, to bedziesz mogła cos wykluczyć ;)

Gość karola_1234
lactovaginal to dobry lek, tez popieram jego stosowanie, gdybys jednak nie chciala dopochwowo to np. provag jest doustnym probiotykiem, bo przy brazowych wydzielinach jakis probiotyk na pewno by sie przydal