Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajakakajajajajaka

CZY KTOS MI WYNAJMIE KAWALERKE NA 8 MIESIECY??? CZY MAM SZANSE?

Polecane posty

Gość kajakakajajajajaka

bo wszedzie jak dzwonie po ogloszeniach to nikt nie chce slyszec nawet o tak krotkim okresie wynajmu.. a ja za 8 mies wylatuję z kraju , potrzebuje teraz jednak gdzies mieszkac.. juz trace nadzieje! :(

Gość pan wynajmujący
pokaż foto cycków i piczy :)

Gość jem torta77
a na 4 mce?? jestem w tkaiej samej sytuacji!!!

Gość kajakakajajajajaka
to znaczy ze moge wynajac niby na rok a po 7 miesiacach powiedziec ze za miesiac wypowiadam umowe???

Gość jem torta77
podnosze bo sama ciekawa jestem

Gość kocham witkaca
w umowie powinien być okres wypowiedzenia np. 1 miesiąc. I wtedy miesiąc przed wylotem wypowiadasz umowę (nieważne na jak długo podpisaną)

Gość francice mejor
to nie mów, że na 8 mcy, podpisz umowę na czas określony ale zadbaj o to aby był tam miesieczny okres wypowiedzenia i w 7 mcu mieszkania wypowiedz umowę, takie życie, ile razy ja zrywałam umowę a ile razy właściciele mieszkań, tak to już jest

Gość francice mejor
podpisz umowę na czas nieokreślony miało być of kors:)

Gość kajakakajajajajaka
ehh ja sie jeszcze boje ze nawet jak ktos mi tak wynajmie to jak w miedzyczasie znajdzie sobie kogos kto bedzie chcial wynajac na dluzej to mnie wykopie. potem gdzie tu szukac np po 2 miesiacach mieszkania nowej chaty skoro teraz szukam juz 2 miesiac wlasciwie, terminy mnie gonia a tu lipa :(

Gość idzie zima............
podpisz umowe na początek na rok z miesięcznym wypowiedzeniem a po 7 miesiącach wypowiedz umowe. Ja wynajmuje swoją kawalerke i zdarzyło się że lokatorzy wypowiedzieli umowe po dwóch tygodniach mieszkania i wyprowadzili się na koniec miesiąca.Co miałam zrobić....tyle tylko że miałam 2 tyg na znalezienie nowych lokatorów żeby mieszkanie nie stało puste

Gość taka starsza
Moi znajomi szukali mieszkania do wynajęcia na 5 miesięcy. Dzwoniąc bezpośrednio do wynajmujących, też mieli ten problem, że nikt nie chcial na tak krótki okres. Zdecydowali się więc wydać parę groszy więcej i skorzystać z biura posrednictwa. Dostali kilka ofert i cos sobie znaleźli. Już mieszkają w tym mieszkaniu (jeden pokój z kuchnią). W Krakowie.