murb 186 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Niby tak ale gdyby takich osób nie było , to z korzyścią dla wszystkich. Wiele osób z tego forum uważa, że byłoby tu lepiej gdybyś to Ty stąd zniknął. Co Ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Wystarczy wyeliminować dwie góra trzy osoby i każdy by miał komfort korzystania z tego miejsca. Kogo proponujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Kogo proponujesz? Gorące krzesła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, murb napisał: Na przykład rozmowa o jedzeniu. Przed chwilą jadłem kanapkę, na szczęście nie z makaronem Polecam ogólnie jajecznicę z kurkami i żółtym serem Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Niektórzy w swoim debiucie tworzyli działa wielkie. Tfurczość Ogórka zdecydowanie nie idzie nawet w tym kierunku. Ci niektórzy co tworzyli wielkie dzieła mieli talent i byli wspomagani przebłyskami intelektu. Chociaż prywatnie uważam , że obca forma życia bardziej rozwinięta dawała ten impuls wybranym, bo bez tego gatunek nie wyszedł by z jaskiń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Przed chwilą jadłem kanapkę, na szczęścię nie z makaronem Polecam ogólnie jajecznicę z kurkami i żółtym serem Jajka, kurki i żółty ser? Czy jajka, kurki i do tego chrupiąca bułka z żółtym serem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Gorące krzesła. Gdyby zostały tu tylko sympatyzujace ze sobą osoby, byłoby słodko-pierdząco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ci niektórzy co tworzyli wielkie dzieła mieli talent i byli wspomagani przebłyskami intelektu. Chociaż prywatnie uważam , że obca forma życia bardziej rozwinięta dawała ten impuls wybranym, bo bez tego gatunek nie wyszedł by z jaskiń. Mozart natchniony przez ufoków? Karkołomna konstrukcja myślowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, murb napisał: Jajka, kurki i żółty ser? Czy jajka, kurki i do tego chrupiąca bułka z żółtym serem? Nie robiłem jajecznicy dziś, ale chrupiąca bułeczkę z gołdą już tak Łap przepis na jaja : Na odrobinie oliwy truflowej przesmażyć pokrojone warzywa: por, papryka i cebulka. Dodać kurki, doprawić solą, odparować. Dorzucić pokrojony w kostkę ser i jajka, mieszając doprowadzić do ścięcia jajek i roztopienia się sera. Posypać świeżo zmielonym pieprzem i zjeść ze smakiem:-) Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, murb napisał: Wiele osób z tego forum uważa, że byłoby tu lepiej gdybyś to Ty stąd zniknął. Co Ty na to? A w czym ja mogę przeszkadzać skoro nie potrafię nawet blokować skrzynek i pisać hejtów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Gdyby zostały tu tylko sympatyzujace ze sobą osoby, byłoby słodko-pierdząco Czyli nudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Czyli nudno. Trafione, zatopione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie robiłem jajecznicy dziś, ale chrupiąca bułeczkę z gołdą już tak Łap przepis: Na odrobinie oliwy truflowej przesmażyć pokrojone warzywa: por, papryka i cebulka. Dodać kurki, doprawić solą, odparować. Dorzucić pokrojony w kostkę ser i jajka, mieszając doprowadzić do ścięcia jajek i roztopienia się sera. Posypać świeżo zmielonym pieprzem i zjeść ze smakiem:-) To taka rozbudowana jajecznica. Dzięki. A swoją drogą to nie lubię chrupiących bułeczek. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Trafione, zatopione. Nagroda się należy. Duża i droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Czyli nudno. Jak się nudzisz rozbierz ubranie i pilnuj Brum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: A w czym ja mogę przeszkadzać skoro nie potrafię nawet blokować skrzynek i pisać hejtów. Stoisz w szeregu czarnych charakterów tego forum. Może nawet na pierwszym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Mozart natchniony przez ufoków? Karkołomna konstrukcja myślowa. W każdej dziedzinie jeżeli chodzi o rozwój skąd nagle poznali medycynę, zasady matematyki i resztę samych ścisłych dziedzin, bo ten przebłysk raczej nie wziął się z niczego i ktoś z zewnątrz pomógł gatunkowi ludzkiemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Jak się nudzisz rozbierz ubranie i pilnuj Brum Skąd wiesz co teraz robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Stoisz w szeregu czarnych charakterów tego forum. Może nawet na pierwszym miejscu. Według kogo dane i adresy podać mi tych osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: W każdej dziedzinie jeżeli chodzi o rozwój skąd nagle poznali medycynę, zasady matematyki i resztę samych ścisłych dziedzin, bo ten przebłysk raczej nie wziął się z niczego i ktoś z zewnątrz pomógł gatunkowi ludzkiemu. Ja bym raczej stawiała na ewolucję a nie na impuls z kosmosu. Zauważ, że ludzie nie od razu zaczęli transplantację wielonarządową. Na początek kowal wyrywał ząb a człowiek umierał od zakażenia rany. Postęp się odbywał a nie nagły skok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Nagroda się należy. Duża i droga. Pałac Kultury wystarczy, czy dorzucić Wierzę Eiffla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Według kogo dane i adresy podać mi tych osób. Nie donoszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, murb napisał: To taka rozbudowana jajecznica. Dzięki. A swoją drogą to nie lubię chrupiących bułeczek. 🫣 Spoko, lubię konkrety Spoko, zwykłe też zjadam Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Skąd wiesz co teraz robię. Piszesz z nami i pijesz Prosecco zgadłem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Pałac Kultury wystarczy, czy dorzucić Wierzę Eiffla? A mogłabym poprosić o wcięcie w pasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Piszesz z nami i pijesz Prosecco zgadłem ? Piszę ale bez prosecco. Dziś mam w kubku cudowna miksturę z malin, goździków, imbiru, miodu i cytryny. Leczę przeziębienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Ja bym raczej stawiała na ewolucję a nie na impuls z kosmosu. Zauważ, że ludzie nie od razu zaczęli transplantację wielonarządową. Na początek kowal wyrywał ząb a człowiek umierał od zakażenia rany. Postęp się odbywał a nie nagły skok. Oficjalna wersja zakłada ewolucję że za jej sprawą nastąpił przeskok w rozwoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: A mogłabym poprosić o wcięcie w pasie? Umyjesz wszystkie okna w pałacu to będziesz miała takie wcięcie i wygięcie, że szarfa Miss World 2026r będzie twoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 186 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Oficjalna wersja zakłada ewolucję że za jej sprawą nastąpił przeskok w rozwoju. Ewolucja to nie rewolucja. Czyli nie ma w niej nagłych przeskoków ale mozolny progres krok po kroku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Piszę ale bez prosecco. Dziś mam w kubku cudowna miksturę z malin, goździków, imbiru, miodu i cytryny. Leczę przeziębienie. Zdrowka życzę, ja na przeziębienie stosuje okłady z mlodej ... piersi kurczaka na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach