Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbiciel rudowłosych...

Są tu rudowłose Panie?

Polecane posty

Bardzo się mi podobają kobiety z naturalnie rudymi włosami. A jak do tego mają zielone oczy to są boskie poprostu!!!

Nie zawsze, kolego. Nie zawsze. W oryginale jestem ruda (nie płomiennie, raczej czerwony kasztan) i nienawidziłam tego koloru (w dzieciństwie dzieci szczypały się w ręce na mój widok, żeby nie mieć rudych dzieci). Nienawidziłam go do tego stopnia, że wybrałam żywot brunetki i to była najlepsza decyzja (jeśli chodzi o kosmetykę wyglądu :P). Przy tym rysy twarzy stały się wyraziste a oczy nabrały seledynowego odcienia.

Zazdrościły Ci poprostu, bo się wyróżniałaś. Dla mnie w ogóle jest chora ta "fobia" na rude/ych. Blondynek i brunetek jest od groma, ale rudowłosych Pań niezbyt dużo. Rudowłose są piękne!!!

"Zazdrościły Ci poprostu" - taaa... Pięcioletnie dzieci... Anielskie blondynki, chłopczyce brunetki tak mi zazdrościły, że sprawiały sobie ból i siniaki. Jasne :-o Rude jest po prostu modne i tyle. Nigdy w życiu nie wróciłabym do naturalnego koloru włosów (raz to zrobiłam i o ten jeden raz za dużo). "(...)brunetek jest od groma..." - ale takich jak ja - NIE :P

Tak, tylko skąd te dzieci wiedziały, że z rudowłosych trzeba się nabijać? Z domu się wynosi takie śmieszne "fobie". Jesteś prawdziwą rudowłosą, ale pod "przykryciem":)

Gość Bez Imienna
Damascenka niestety masz racje, ludziom sie nie podoba ten kolor włosów , gorzej jestesmy pietnowani niz najgorszy morderca czy pedofil;/

Kiedyś był taki przesąd. W moim bloku mieszkała jeszcze jedna ruda dziewczynka i trzymałyśmy się razem. Taa, charakter rudzielca mi został ;) W pierwszej klasie podstawówki (daaaawno temu to było) przypięłam pinezkami warkocze siedzącej przede mną koleżanki do oparcia krzesełka. Kiedy pani zawołała ją do odpowiedzi, koleżanka wstała razem z krzesełkiem :P I więcej się na mój widok nie szczypała, hehe :P

Bez Imienna, dokładnie. Wiele kobiet farbuje się "na rudo" i dobrze się z tym czuje. Nie każdy rudzielec jest szczęśliwy, że jest rudzielcem. Najlepszy przykład - Ania Shirley ;)

Gość Bez Imienna
Ile macie lat i czy do dzisiaj macie komplecy??

Gość Bez Imienna
Damascenka jesli miałabym wybór to wolałabym byc gruba ale brunetka:( czuje sie i czułam od zawsze gorsza

Farbowane włosy na rudo jakoś mnie nie kręcą, niestety. Tylko naturalne. mógłbym się nimi bawić godzinami:)

Gość korova0
rude są najbardziej seksi

Ania planowała kolor czarny :P. Ale najwidoczniej stary handlarz nie za bardzo rozróżniał kolory :D Moja mama dała mi tę książkę, żebym poczytała o fajnym rudzielcu i nie przejmowała się docinkami na temat "marchewkowości" ;) Koledze też przywaliłam (pierwszego dnia w szkole :P). Ale z innego powodu - miał za ładne rzęsy :P

Tak!!! nieco piegów na nosku i na policzkach i...miodzio kobietka:)

Gość Monika21111111111111111
zawsze mi sie podobal rudy u kobiet ,ale nie odwazywalbym sie tak przefarbowac ;) wiec zostalam blondynka mimo ze kolor bardziej banalny to jest mi w nim najlepiej

ale to taki cieply blond .czasem w odp swietle ma cos w rudego ;) taki zloty. a piegi mam i zielone oczy choc planuje kupic niebieskie szkla kontaktowe

"rude są najbardziej seksi" - jak każda inna świadoma swojej kobiecości brunetka, blondynka, szatynka, łysa, tęczowa itp. Zmysłowość jest w głowie a nie w kolorze włosów.

Monika, zielone oczy są cudowne, nie zmieniaj!!!

"rude są najbardziej seksi" - jak każda inna świadoma swojej kobiecości brunetka, blondynka, szatynka, łysa, tęczowa itp. Zmysłowość jest w głowie a nie w kolorze włosów".-to prawda

Monika, a chcesz soczewki całkowicie zmieniające kolor czy tylko te "podkolorowujące"? Ja mam zielone, wręcz seledynowe z szarymi obwódkami - wszyscy myślą, że to szkła :D

Gość ja bylam ruda jako dziecko
a teraz juz nie jestem ;)mam kasztanowe wlosy raczej ,piegow nie wiele ,ale mam , cere raczej blada ,ale nie do konca

Damascenka, piękne oczęta masz:)

chcialabym takie zeby calkowicie zmienily kolor oczu . tylko nie wiem czy pokryja moj zielony kolor i do tego beda wygladac naturalnie? chcialabym taki gleboki niebieski ,ale nie jaskrawy