Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oxoxoxoxxxooozzz

kogo wybierze? Help me!

Polecane posty

Gość oxoxoxoxxxooozzz

hey! Mam 16 lat i podoba mi sie pewien chlopak. Jest o rok mlodszy ale za to bardzo inteligentny i madry. Ja tez jestem madra i inteligetna (zawsze pasek na swidectwie, wygrywam rozne konkursy, gram na skrzypcach itd) tylko troche zwariowana.... On natamiost jest ulozony. Rozmawiamy ze soba itp. Tylko jest jeszcze jedna dziewczyna ktorej on z pewnoscia sie podoba... Widuje ich czesto jak ze soba rozmawiaja i chodza. Ona tez jest madra ale wmiare nie tak szalona jak ja...(chodzi mi o zachowanie ja zawsze mam jakies pomysly, zawsze chodze usmiechnieta itd) tylko ze ona upija sie na imrezach ale on raczej o tym nie wie... Ona nie jest ladna przecieta, a ja jestem w szkole brana za ladna nie do osiagniecia dla chlopakow, poniewaz zawsze uwodze chlopakow ale ich niechce moglabym chodzic z najladniejszymi chlopakami w szkole ale nichce... Ona mnie nie lubi obgaduje to jak sie ubieram ( chodze w sukienkach i spudnicach, kolorowe rajstopy calkiem inne ubrania niz wszyscy,i firmowe co jej przeszkadza ale ja sie w szkole tym nie chwale bo nie ma czym..) Lubie z nim pisac bo moge porozmawiac o historii nowych technologiach itp. A z innymi nie mam o czym. Ona napewno mnie do niego obgaduje:( Jak myslicie bedzie wola wybrac ja czy mnie ???

Gość oxoxoxoxxxooozzz
tak wiem :)

Gość oxoxoxoxxxooozzz
do zdziska wiek to tylko liczba...

Gość ziajajka
nie wiem skąd ten pasek, skoro tyle byków nastrzelałaś ;/

Gość vera@@@
Dziecko zajmij się nauką a nie uwodzeniem chłopaków jak to nazywasz Zgadzam się że wiek to nie liczba Mają tacy po 16 lat a rozumek 10 latka....

Gość oxoxoxoxxxooozzz
jestem umysl scisly a polski to za dobrze mi nie idzie

Gość oxoxoxoxxxooozzz
vera@@@ nie martw sie o moja nauke bo radzw sobie z nia doskonale i chce sie uczyc bo jakbym nie chciala to juz bym dawno przestala poniewaz wiem ze rodzice sa bogaci to kaska bedzie i nie musz sie uczyc a pozniej pracowac, ale mam w sobie ambicje i sie ucze aby w przyszlosci isc na dobre studia( marzy mi sie nanotechnologia, biotechnologia lum medycyna )