Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Decoy

Naraya - krwawienie

Polecane posty

Hej Biorę od 14 dni tabletki anty naraya są to moje pierwsze tabletki w życiu mam ciągłe krwawienia lekarz mnie uprzedzał ze tak może być ze poplamie czasem ale ja plamie codziennie i to całkiem sporo. Czy to normalne ??

tak, miałam tak samo, co prawda biore inne tabletki, ale to jest niestety bardzo bardzo częsty skutek uboczny przy pierwszym opakowaniu tabletek, przejdzie pewnie dopiero po skończeniu tego opakowania, musisz wytrzymać, nic Ci sie złego nie stanie, ja miałam dość obfite krwawienia przez całe 21 dni pierwszego opakowania i nie dorobiłam sie nawet anemii także spoko

"Załamka dlaczego na tym forum nie można sie doczekać odpowiedzi ?" Dwie minuty. Faktycznie długo czekałaś. :classic_cool:

uff dzięki moniak ulżyło mi serio. Bo już zaczynałam świrować, że coś się dzieje a do gina ide jutro po kolejne opakowania. ; ) Bałam się ze krwawię tak często i mocno...

Perwersja dałam jakieś 2 ty temat o tych tabletkach i sie nie doczekałam żadnej odp.

Gość gość
Witam Forumowiczki, chciałam się zapytać jakie macie krwawienie z odstawienia po tych tabletkach? Ja zaczęłam je brać ze względu na obfite miesiączki, jestem po pierwszym opakowaniu i nadal są obfite, czy to się zmieni? Z góry dziękuję za odpowiedź :-)

Gość gość
:o Powinno być dla Ciebie oczywiste, że to chwile może potrwać. Organizm musi troche przywyknąć do hormonów i z czasem śluzówka bedzie coraz mniej narastać.

Gość gość
witam ja tez bralam 1 opakowanie Narayi i pod koniec blistra tez dostalam plamien, pytalam ginekologa czy to nirmalne i pani poiwedziala ze zdarza sie tak bardzo czesto jesli nie przejdzie w 2 blistrze to trzeba zmienic te tabletki na inne o wiekszej zawartosci hormonuj gdyz ta ilosc jaka jest w narayi moze byc za mala, uswiadomila mnie tez ze kazdy lek ktory jest odpowiednikime moze miec mniejsza zawartosc skladnika jakiegos nawet o 30 %! wiec ja wroce do Yasminelle , kiedy ja zazywalam nawet nie czulam ze biore antyknocepcje! nie bylo zadnych sefektow ubocznych, ciezko jest dobrac tabletki bo kazdy organizm jest inny, Jesli ktos chce to moge odstapic 1 opakowanie Narayi gdzyz juz go nie bede uzywac a wykupilam od razu 2, cena ok 29 zl kontakt gg 8536181

Gość gość
witam, ja jestem w trakcie 6 opakowania, zdecydowałam się na pigułki ze względu na obfite krwawienie; zmniejszyło się ale trochę i trwa nadal 5-6 dni; zmieniam od następnego cyklu na qlairę, pozdrawiam

Gość gość
Ja teraz mam skąpy okres, zawsze w pierwszych dwóch dniach miałam powódź, a teraz mam taki skąpy okres, że chyba sama wkładka wystarczy ;p