Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geloja123

rozstepy na piersiach objwem ciazy?

Polecane posty

Gość geloja123

tak jak w temacie zaobserwowalam u siebie sino rozowe i ciemne rozstepy na piersiach czesto tez pojawia mi sie cale zylki widoczne przez skore tzn latwo je zobaczyc.brak miesiaczki przez tydzien i ciagle biala wydzielina.objawem ciazy?

Gość tymiankowa mama1
Moja mama miała właśnie taki pierwszy objaw ciąży - mnóstwo widocznych żyłek na piersiach. Skoro już tydzień spóźnia ci się okres, to dlaczego jeszcze nie sprawdziłaś testem, czy jesteś w ciąży?

Rozstępy świadczą o gwałtownym tyciu.A cycki nie rosną od razu na początku ciąży.Ile ty masz lat? A może mniej wpieprzaj???

Gość geloja123
do szpilka100 ty moze sama tyjesz tak i Ci sie nudzi wredna babo!!!pytasz mnie o wiek a sama zachowujesz sie jak szczeniak.

Gość noi????
pierwsze slysze zeby rozstepy na piersiach byly objawem ciazy buahahahaha

Gość tymiankowa mama1
noi??? - w takim razie znowu możesz się czegoś nauczyć :P Jak już pisałam - gdy moja mama była ze mną w ciąży, to jej pierwszymi objawami były żyłki na piersiach i rozstępy - co prawda nie na piersiach, a na brzuchu, ale objawem ciąży były. I na pewno nie była to sprawa gwałtownego przytycia, bo do samego końca ciąży już jej się nie pojawiły nowe. Dziwne, ale możliwe. Dodam, że ja takich objawów w ciąży nie miałam ;)

1 objawem ciazy jestpozytywny test ciazowy:D moze ktos sobie wmawia ciaze? zylki i rozstepy moga byc takze objawem tycia badz rosniecia piersi a niekoniecznie ciazy