Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dirtyrose

UJĘDRNIANIE PIERSI PO KARMIENIU

Polecane posty

Gość dirtyrose

Jak wyglądały wasze piersi po karmieniu?Ja karmię już 7 miesięcy Piersi wróciły do rozmiaru sprzed ciąży ale straciły na jędrności I zastanawiam się co mogę zastosować?Jak wy sobie radziłyście?Jakie kremy?A może tabletki jakieś? Nie wiem czy wogóle mogę coś stosować skoro nadal karmię Nie wiem czy już nie skończyć Syn przyzwyczaił się i spi cała noc z cycą w buzi....To napewno nie wpływa dobrze na ich wygląd:P

znam to skads.. tyle ze moj maks sie budzi na karmienie. nie spi z cycem w buzi. puszcza go jak sie naje, albo raczej nassie. a probowalas dac smoczka? to bardzo zle dla zabkow twojegosynka.. ja staram sie masowac piersi po kapieli i uzywam do tego celu oliwki johnsona w zelu, ale poki co to piersi mam zwiotczale :( nie wiem co bedzie jak skoncze karmic :(

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
niestety piersi juz nie ujedrnisz bo straciły kolagen, nic nie da ani lód na piersi ani kremy niestety

Gość jedyna rada
to nie karmić i nie wywalać tych obrzydliwych cyców na wierzch

Gość Jedyna rada 2
to nie zachodzic w ciaze. Bo piersi to akurat sie zmieniaja przez zmiany chormonalne ktore zachodza w czasie ciazy. Jak masz genetyczne uwarunkowania to chocbys ani minuty nie karmila piersia to i tak jedrne juz nie beda. Ale spokojnie zaczna przypominac siebie z przed. Moje dziecko ma 2 lata, nie karmie od 7 mc i powiedzmy ze jestem w polowie drogi.

Gość dirtyrose
No moje piersi nie są brzydkie Nie ma rozstepów Tyle że nie są jedrne tak jak kiedys Nie wisza mi do pępka:P A nie stosowała żadna z was jakiś kremów?Np. bielienda - na ujędrnianie piersi?Ciekawe czy to skuteczne

Gość dirtyrose
Tak samo tyle teraz tych tabletek na bazie ziół Zastanawia mnie ich skuteczność

moja mama kiedys stosowala krem na rozstepy, bo na brzuchu ma duzo po ciazy eveline, czy cos takiego z tej serii byl ten krem i faktycznie rozstepy sa mniej widoczne, trzeba sie dobrze przyjrzec zeby je zobaczyc ja sama pozniej zaczelam stosowac na biust, bo tez mam rozstepy i faktycznie dziala ale jesli chodzi o ujedrnianie to niestety nie wiem bo narazie nie mam tego problemu ale te kremy nie sa drogie, cos koszt ok 15zl, wiec moze warto sprobowac :)

Gość sprobowac mozna
jesli ktos w nie uwierzy to moze nawet zadzialaja, ale nie wiem na ile to jest dzialanie kremow a na ile czasu. Bo przeciez pod wplywem czasu rozstepy blekna i robia sie coraz mniej widoczne. Powiem tak bedac w ciazy mialam malego chopla na punkcie rozstepow, zwlaszcza tych na piersiach wiec inwestowalam w to co mialo byc naj nja naj lepsze, a ze bylo dosc drogie a moje finanse ograniczone to zdecydowalam sie tylko ratowac piersi. I stosowalam sie dokladniutko zalecen producenta, i robilam wszystko co moglam by rozstepow uniknac. Kolo 5 mc na tych moich wychuchanych, wyglaskanych i wogole wy.. piersiach zrobily sie rozstepy a na brzuchu ktory tylko normalny balsam po kapieli i to nie zawsze widzial jakos nie. To jest sprawa hormonalna, i jezeli juz cos ma pomoc na ujedrnienie to raczej cwiczenia

ale jesli chodzi o rozstepy to moglabys i na glowie stac, jak mas zsklonnosci to ci sie zrobia, nic na to nie poradzimy ale jesli chodzi o ten krem, to wlasnie nieprawda co mowisz mama po nas miala takie rozstepy a ja mam 22lata, jakos przez 22lata jej rozstepy nie zbledly uzywala tego kremu przez 3 miesiace i jakos widac ogromna roznice

Gość vera@@@@
No na szczescie ja rozstepów na cycach nie mam:)Chodzi mi o samo ujedrnianie