Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siedzę sobie i popijam piwko

Regulacja brwi-dla Kobiet !

Polecane posty

Witam. Powiedźcie mi kobietki jak dobrze i bezboleśnie wydepilować sobie brwi. Pensetą boli jak cholera, wolałabym woskiem, ale jestem za granicą i nie wiem gdzie takie coś kupić i nie wiem jak to może się nazywać. Pozdrawiam serdecznie.

Sama chciałabym sobie wydepilować brwi i w końcu się tego nauczyć. Nie chcę całe życie latać do kosmetyczki by mi brwi zrobiła

Najpierw niech Ci wyreguluje kosmetyczka, żeby złapały dobry kształt. Później odrastające możesz wyrywać sama. I boli tylko na początku, szybko się przyzwyczaisz i w ogóle nie będziesz czuła żadnego dyskomfortu. Na początku możesz próbować wyrywać takimi kolistymi drobnymi ruchami, jak to się robi w salonach kosmetycznych, to tak jakby energiczne masowanie skóry końcówką pensety i jednoczesne wyrywanie.

pęseta cię boli?? Mnie w ogóle.. może pierwsze kilka razy, ale teraz już po kilku latach regulacji nawet nic nie czuje..

Gość opal nad palnikiem w kuchni
i narysuj kreskę :D

Gość olaboga123
naciągaj skórę przy wyrywaniu wtedy mniej boli. Dużo zalezy też od rodzaju pensety. Lepsze są drobne z cienkimi końcami.

Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Są pomocne i przydadzą mi się. Pozdrawiam