Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BeatkaGrchw

Mój facet gra na automatach....co robić???

Polecane posty

Gość dobrusia8888
Tez mam ten problem wiedziałam że czasem gra ale wszystko wyszlo na jaw jak z jego konta znikło 40 tys w rok ....nie sprawdzalam bo nie miałam potrzeby iść do banku na szczęście mam swoje konto z zabezpieczeniem gotówkowy. ...na szczęście coś mnie tklo i 6 lat temu zrobiłam intercyze a prawie wszystko jest na mnie....jak się czułam byłam załamana mamy synka małego. ..straszylam go rozwodem odejściem itddd ciągle powtarzał ze juz nie gra i może miał przerwy. .ale zaczęło się na nowo na każdym rogu sklepy z automatami masakra. ..jestem na etapie próby ratowania rodziny on niby chce się leczyć ja próbuje go wspierac ale i tak chodzi grać całe szczęście ze wypłaty idą na moje konto bo inaczej pewnie teraz byłabym na bruku może jestem naiwna ale ja staram mu się pomóc. ..przytym się klocimy cały czas....o to ze wychodzi i kłamie kłamie i kłamie strasze rozwodem....daje nam jeszcze rok jeżeli bo od miesiąca niby nie gra jeżeli zacznie grać od razu odchodzę. ..może długo to ciągne ale nie robie tego dla siebie tylko dla synka 4 letniego. .

Gość telimene
Znam tą sytuację doskonale. Zupełnie nie rozumiałam jak można uzależnić się od czegoś tak durnego. Niestety mojego męża wciągnęło to strasznie. Kiedyś ograniczał się do 200zł miesięcznie, ale gdy widziałam, jak tysiące gdzieś wypływają, musiałam interweniować. Mąż zgodził się na leczenie w ośrodku Wiosenna, dzięki czemu opanował się. Teraz ja zarządzam finansami, a mąż znalazł nowe zainteresowania.

Gość gość
Mój facet też gra... nawet gdy zaczęłam rodzic on grał i nie odbieral tel. Oklamywal mnie ciągle, wkoncu życzliwi ludzie doniesli na niego bo wpadł w długi. Kłamał mi ze nie dostaje wypłaty i tak dalej, nawrt nic dla dziecka nie kupił....

Gość gość
prosta sprawa racjonalne myslenie, automaty przede wszystkim maja zarabiać, to nie jest akcja dobroczynna, jakby nie zarabiały to by ich nie było, proste jak drut hazardzista powinien to doskonale wiedzieć, że wrzuca kasę i daje zarobić komuś kasę

Gość kh
Każdemu z czystym sercem mogę polecić dobry Ośrodek Terapii Uzależnień SYMPTOM www.uzalezniony.pl lub www.terapia-leczenie.pl albo też fajną alternatywę dla kogoś kto woli nie wychodzić z domu : Terapia przez Skype http://www.terapiaprzezinternet.com www.ukraina-pracownicy.pl