Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajadka

Właśnie nasmarowałam twarz...

Polecane posty

Gość zajadka

...kompozycją witaminy B, jestem żółta, czy to wspomoże moją przetłuszczającą się (ale i przesuszoną) cerę skłonną do zaskórników ?:classic_cool: Nie wstanę rano z pomarańczową facjatą?😴 🖐️

Gość taka jedna matematyczkaa
hahahah :D no nie wiem :D

Gość a najlepiej to sobie kup
żel hialuronowy i wymieszaj go z sokiem aloesowym i tym smaruj. ewentualnie takie opcje: olej z wiesiołka (ale lepiej nie co wieczór, może zapchać) olej tamanu serum: jovit (wit c) wymieszana z wi a+e co dzien mozesz takze pic aloes i pic tran, albo jakis inny tluszcz/olej spozywac albo jakis dobry krem

posmarowałam witaminą B (rozpuściłam w łyżeczce przegotowanej wody) bo akurat zrobiły mi się zajady, a że zostało jej dużo, to rozsmarowałam na całej twarzy - jest żółta :p Wszędzie czytam, że jest dobra na skórę itd, powinno się jeść dużo produktów z wit. B lub zażywać ją w tabletkach, a chciałam spróbować na twarz - nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji więc... :p Próbował już tak ktoś?:D

hmm, o tym aloesie i wiesiołku to już słyszałam, spróbuję :p Oprócz tego smaruję twarz na noc czystym, nierafinowanym olejem jojoba ale jakoś efektów za specjalnie nie widzę - myślałam, że to będzie bardziej nawilżające :o Szukam też czegoś pod oczy... Zauważyłam pojawiające się zmarszczki pod oczami - mam 20 lat, na solarium nie chodzę i nie opalam się dużo latem (to chyba przez to, że przez długi czas nie korzystałam z okularów przeciwsłonecznych) :o

Tabletka :p Dokładnie Vitaminum B compositum, subst. czynne: 3mg wit B1, 5mg wit B2 5mg wit B6 40mg wit PP 5mg wapnia pantotenianu s. pomocnicze: laktoza jednowodna powidom K-25 talk stearynian magnezu sacharoza karmeloza sodu powidom K-30 krzemionka koloidalna bezwodna polisorbat 80 dwutlenek tytanu lak żółcieni pomarańczowej wosk Capol

nad masłem Shea myślałam kiedy kupowałam masło kakaowe i jednak wygrało kakaowe... Trzeba będzie kupić i shea :p Właśnie ciężko coś pod oczy znaleźć, sklepowych gotowców kupować na pewno nie będę bo aż mnie skręca jak widzę w składzie te parabeny :o

parabeny to nic takiego, gorsze sa parafiny i glikole :( i silikony :( sprawdz sobie moze kremy alterry,. teraz uzywam alterry z orchidea, ale troche za mloda na to jestem :P lagodny, nic nie [odraznia, fajny sklad, ale jakos nie podpasowal mi. ale jest tez jakis inny. natura officinalis ma tez pod oczy, ale ja za ta firma nie przepadam, moze ci podpasuje, tez kosmetyki naturalne robia.

Gość Czy jesteś aby napewno
pewna że wysmarowałaś buzię "kompozycja"a nie "kupa"?

hmm wolę zmiksturować coś sama zanim ponownie zdecyduję się na sklepowe kosmetyki :p Noszę się nawet z zamiarem zrobienia utrwalającego pudru :classic_cool: :D

Czy jesteś aby napewno - kupa jako zbędne resztki przemiany materii nie zawiera potrzebnych organizmowi witamin - w tym wit B, więc... słabe 😴 🖐️

a mnie właśnie kończą się kosmetyki i kasa więc jakby nie było, trochę też jestem przyciśnięta do korzystania z darów natury :D w sumie i lepiej ;) Lecę spać, do jutra :D (z pomarańczową twarzą lub bez:classic_cool:):D🖐️

Gość czy aby napewno jesteś
01:19 [zgłoś do usunięcia] zajadka słabe? Nie moja wina że nie poczułaś.Problem leży po Twojej stronie.

Być może nawet seksualny:classic_cool:

taaaa a to Twój ambitny temat:classic_cool:: babeczki, słyszałam że szukasz klaczy do rozpłodu? 01:44 kropeczki w babeczki Ty zaś posiadasz problem nie tylko taki....oprócz tego nie masz prawdopodobnie dużego wycinka kory mózgowej sądząc po tematach jakie zakładasz i po nękaniu innych w miarę normalnych swą za przeproszeniem"aparycją":classic_cool:

czy aby napewno jesteś - dziecko przestań mi tu spamować swoimi pseudointeligentnymi wywodami, odpadasz już po pierwszej nieudanej i nielogicznej konstrukcji zdania ("aby na pewno pewna" WTF?:D) pomijając już błędy ortograficzne... Kupę to ty masz w głowie i tyle w tym temacie - zgłaszam do usunięcia, bo gówno (dosłownie:D) do tematu wnosisz😴🖐️

A co do tematu - moja buźka dziś wygląda wyjątkowo promiennie, zajady już mnie tak nie szczypią i nie są tak widoczne jak wczoraj :) Żadnych przebarwień/odbarwień/pomarańczy. Pozostawię jednak witaminę B do łykania, nie smarowania - od wewnątrz na pewno zdziała więcej dobrego, nie tylko dla skóry, ale i zdrowia ;)