La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Jak wam mija ta piękna noc? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
popieprzona 0 Napisano Październik 19, 2011 Nic szczególnego do tej pory mi się nie przydarzyło :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Oj tam... ale to nie powód do smutku :D Poczuj mhhhrok :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 A że tak spytam... jaki pieprz preferujesz? Czarny, biały... a może cayenne? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
popieprzona 0 Napisano Październik 19, 2011 Nie smucę się.... Nie chcę mroku, kocham słońce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Słońce... bryyy... aż się wzdrygnąłem na samą myśl :P No ale tego roku nie było za dużo słońca :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
popieprzona 0 Napisano Październik 19, 2011 Więc było tak jak lubisz :-) Świecisz na słońcu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Że co? :D Pffff... też coś... :D Ja jestem z Wywiadu z wampirem, a nie jakiś metroseksualista ze Zmierzchu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Słońce mnie spala :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Ej, ej... ej... co z tym pieprzem? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maltese !!! Napisano Październik 19, 2011 Nie wiem czemu w dzien mam pozaslaniane wszystkie okna :) palę półmroczną lampkę , a gdy zapada zmrok to znow odsłaniam okna i widzą piękną noc. Raz smialismy sie z moim facetem, ze my to jak wampiry. W dzien pozaslaniane okna, nocą nie sypiaja, a przed tv siedza a na zakupy tylko godzinę 21 preferujemy :))) No szkoda słów, ale co do czosnku to ja go bardzo lubie natomiast moj mężczyzna ma uczulenie. Częstwo jak miziamy sie w lozku, łapie mnie szczęką swą za moje "motylki" - cholernie boli, ale cholera sie tym nic nie przejmuje. Jak sie zatnie, oblizuja swoja krew :/ pskudztwo. Czy to objawy prawdziwego wampira? Dodam jeszcze ze jest ogromnym spiochem. jak by mogl, spal by 24/24 a co lepsze, poddal by sie badaniom snów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
popieprzona 0 Napisano Październik 19, 2011 Przeczytałaś więcej niż pierwszą część " Wywiadu.... " Rewelacyjne :-) To nie od pieprzu. To raczej od stanu umysłu, na szczęscie sporadycznego :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Maltese !!! Ale jesteście mhhhroczni... ale czosnek to nie... ja lubię czosnek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blade - Wieczny łowca Napisano Październik 19, 2011 Na taką wampirzą popierdółkę to szkoda miecza wyciągać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Nie, przeczytałem tylko "Wywiad...", mam ochotę na pozostałe części ale nie mogę się zebrać, za to ostatnio czytałem Historyka. Świetna książka... z Draculą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Blade - Wieczny łowca Ha... ha... ha... taki z Ciebie wieczny łowca jak z koziej... kobza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
popieprzona 0 Napisano Październik 19, 2011 Koniecznie się zbierz.... " Wywiad ... " jest najsłabszą częścią. No, ale trzeba przeczytać, zeby było wiadomo o co chodzi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blade - Wieczny łowca Napisano Październik 19, 2011 Szykuj dupsko na srebro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Nie wiem czy najsłabsza, ale mnie się podobał, może jak :) Może kiedyś... na razie studia i nie ma za bardzo czasu. A polecam Historyka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Blade - Wieczny łowca Yyyy.... ja wiem że jest tolerancja... że jesteśmy w Unii Europejskiej... ale nie ten adres geju :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Chociaż i tak wg mnie najlepszy jest Dracula Stokera. Ma jakiś niepowtarzalny nastrój. A te trzy piosenki składają się na opowieść o Draculi... http://www.youtube.com/watch?v=7-WknHFLvkI http://www.youtube.com/watch?v=c_0WifbTZTA http://www.youtube.com/watch?v=5h6_PzZ8NVE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blade - Wieczny łowca Napisano Październik 19, 2011 Idź possać tampon z kosza na centralnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Parafrazując... lepiej ssać tampony niż być pedałem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 No i wystraszyłeś Popieprzoną Blejdzie - wieczny geju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_LordKoks 0 Napisano Październik 19, 2011 READY TO DEATH ?? mother fucker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_LordKoks 0 Napisano Październik 19, 2011 http://s2.blomedia.pl/niezlekino.pl/images/2009/12/blade-edward.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Idę od was... nie jesteście mhhhroczni, dzień dobry :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blade - Wieczny łowca Napisano Październik 19, 2011 Mroczne dziecko z wyssanym z krwią matki łożyskiem,. Leczyć się, do hematologa-patomorfologa marsz! Na NFZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La Danse Macabre Du Vampire 0 Napisano Październik 19, 2011 Nie pisze się mroczne tylko mhhhroczne... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_LordKoks 0 Napisano Październik 19, 2011 pisze sie wypheeerdalaj :D muther fucker Sieeemmaaaa !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach