Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

La Danse Macabre Du Vampire

Czy są tu jakieś wampiry?

Polecane posty

Gość Maltese !!!
Nie wiem czemu w dzien mam pozaslaniane wszystkie okna :) palę półmroczną lampkę , a gdy zapada zmrok to znow odsłaniam okna i widzą piękną noc. Raz smialismy sie z moim facetem, ze my to jak wampiry. W dzien pozaslaniane okna, nocą nie sypiaja, a przed tv siedza a na zakupy tylko godzinę 21 preferujemy :))) No szkoda słów, ale co do czosnku to ja go bardzo lubie natomiast moj mężczyzna ma uczulenie. Częstwo jak miziamy sie w lozku, łapie mnie szczęką swą za moje "motylki" - cholernie boli, ale cholera sie tym nic nie przejmuje. Jak sie zatnie, oblizuja swoja krew :/ pskudztwo. Czy to objawy prawdziwego wampira? Dodam jeszcze ze jest ogromnym spiochem. jak by mogl, spal by 24/24 a co lepsze, poddal by sie badaniom snów :)

Przeczytałaś więcej niż pierwszą część " Wywiadu.... " Rewelacyjne :-) To nie od pieprzu. To raczej od stanu umysłu, na szczęscie sporadycznego :-)

Gość Blade - Wieczny łowca
Na taką wampirzą popierdółkę to szkoda miecza wyciągać.

Koniecznie się zbierz.... " Wywiad ... " jest najsłabszą częścią. No, ale trzeba przeczytać, zeby było wiadomo o co chodzi....

Szykuj dupsko na srebro

Idź possać tampon z kosza na centralnym.

Mroczne dziecko z wyssanym z krwią matki łożyskiem,. Leczyć się, do hematologa-patomorfologa marsz! Na NFZ.