Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaa22

Nie wiem co mam zrobic

Polecane posty

Gość sprobowac mozna
1/10 za styl gimnazjalistki *mam nadzieje, ze zadnej gimnazjalistki nie urazilam* A tak w ogole toty dziecko nie powinnas juz byc w szkole? I jesli chcesz sie bawic w prowo to postaraj sie chociaz lepiej.

Gość fotel
może jednak nie prowo.ona chyba naprawdę jest taka głupia.

Gość sprobowac mozna
Ale tak glupich ludzi to raczej nie ma. I jak ona zdala mature?

a wy tacy madrzy -jasne.. pisze jak pisze bo na necie nie wysilam sie zeby pisac w stylu jak na wypracowaniu na maturze wezcie ludzie popatrzcie na siebie czy tacy wszyscy inteligetni jestescie bo watpie zeby sami geniusze tu siedzieli. pewnie do tego kazdy z was ma ambitna prace i studiuje cos ambitnego typu medycyna i jeszcze myslicie ze sie bede wami przejmowac tzn jakimis zjebami z neta? mam to gdzies ok nie potrafiliscie mi widocznie doradzic to tylko na to was stac zeby sie powyglupiac owszem mature zdalam dobrze . i co szok ?:) a jak wy nie zdaliscie najlepiej to znaczy ze jestescie jeszcze glupsi ode mnie :D papa

a no i ja przynajmniej mam jakies dylematy typu faceci bo nie siedze tu 20 godzin na dobe jak niektorzy bo czasem tu wejde i ciagle sa te same osoby jak np ten caly regres ( albo ta cala regres nie wazne) nie macie co robic tylko siedzicie w necie i nawet nie potraficie doradzic tylko szydzicie w sumie szkoda czasu na glupie fora bo widze wlasnie jacy tu inteligenci siedza

Gość sprobowac mozna
Dobry dylemat to podstawa. A mi sie przynajmniej dzien dobrze zaczal. Najlepsze jest to, ze to chyba faktycznie nie bylo prowo.

(albo ten cały regres ,albo cała regres ) jak mi tego brakowało :D:D Julka dziecko drogie Ty po prostu sama jeszcze nie wiesz czego odżycia chcesz ,może skup się na zabawie i nierań żadnego z nich ,zamiast pieprzyć głupoty na forum

Gość Ewwwwka
Nie wierze ze sytuacja w naszym kraju zaszla juz tak daleko ze takie tłumoki "studiują" Styl pisania i myslenia dumnej absolwentki korespondencyjnej szkoły zawodowej. To musi byc prowokacja bo sie załamie

Gość marcel_wr
maturę zdała śpiewająco w Ciuprowicach pod płotem

Gość marcel_wr
to jest prowo, ja nie wierzę w taki brak czegokolwiek

Gość marcel_wr
założyłem jej na ogólnym coś pt. wariatka

Gość sprobowac mozna
Tylko, ze ona sie tak autentycznie obruszyla. Dziewcze naprawde wierzy, ze ma mature i studjuje

Gość marcel_wr
oddaj cześć wodzowi - niech żyje Kononowicz :)