Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudaska?????????

Moja wspollokatorka to brudaska.... Co robic?

Polecane posty

Gość brudaska?????????

Jest po prostu świnią ,na poczatku naszej znajomosci ustalilysmy co do kogo nalezy , bylo ok przez pierwsze kilka dni. Smiecie ja wynosze , naczynia ja zmywam , ona moglaby pic herbate z brudnej 3dniowej szklanki, toaleta nie umyta, wczoraj przegięła, chcialam wejsc do wanny ,w ''kratce'' tam gdzie woda odplywa bylo pelno wlosow, chyba sie depilowała. Powiedzialam jej o tym , dzis rano miala umyc wanne i posprzatac. Nie zrobila niczego. Siedziała godzine w lazience, robila makijaz . Jedtyne co potrafi to sie stroić :/ Chce tu mieszkac bo mieszkanie jest bardzo fajne, dwa bardzo duze pokoje no i jest tanio. Studentka drugiego roku prawa a zachowuje sie jak bydle ;/ co robic? Ona ma dosc ostry charakter i latwo mną manipuluje :/

Gość brudaska?????????
ona nie ma chłopaka... pomozcie mi :( nie wiem jak z nią rozmawiac, wystarczy ze zwroce jej uwage a ona po prostu mnie przegada , niue da dojsc do glosu albo powtarza '' Zaraz'' , '' pozniej '' , '' jutro'' '' potem ,jak wroce''

ona nie ma chłopaka... " nie dziwię sie :P co zrobić ? Albo też po sobie nie sprzataj i zobaczymy jak długo wytrzyma kolezanka w takim brudzie ( tutaj ty musisz sie wykazac wytrzymaloscia) Albo po prostu truj jej dupę po kazdym wyjsciu z łazienki że ma wrocic i to posprzątac,truj dotąd dopoki tego nie doprowadzi do porzadku Ostatecznie zmien chatę bo życie z brudasem pochłonie ci więcej energii niż myslisz

Gość brudaska?????????
zobaczymy co z tego wyjdzie, nie było mnie 3 dni ,zostawilam swoje rzeczy rozwalone na podłodze spieszyłam sie na pociag ,wrocilam do jeszcze gorszego syfu . Jej chyba nie przeszkadza taki stan rzeczy a mieszkanie traktuje jako noclegownie.

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
wsadz ja do wanny

Gość noihopsiuphe
zgłoś właścicielowi mieszkania że nie dba o nie

Gość a bo to...
wyniosła z domu, co wyniosła jedyne co możesz zrobic, to twardo i stanowczo rządać, żeby sprzątała po sobie to, co jest wspólne - jesli chce miec syf wokół siebie - luz, ale na częściach wspólnych ma robić porzadki możesz też zaproponowac, ze raz w tygodniu będzie przychodzić pani do sprzątania, za która zapłacicie po połowie a jak nie - to sprzątaj, a ona niech ci za to płaci nie masz w obowiązku ani jej wychowywac, ani po niej sprzatac tłucz jej do głowy ile wlezie, ze nie jest u siebie w domu, gdzie mamusia sracz umyje po córuni

Gość turkusova...
wiem coś o tym jak zaczęłam mieszkać z obcymi dziewczynami zaczęła się tragedia ja lubiłam porządek a jedna niczego nie sprzątała po sobie bcał dzień jej nie było wracała w nocy i zostawiała syf w kuchni korytarzu i łazience pracowała 2 na dwa czyli dwa dni pracowała dwa miała wolne i przez te dwa dni wolne też niczego nie sprzątała.. zwracałyśmy jej uwagę żeby sprzątała po sobie w pomieszczeniach z któych wspólnie korzystamy... ale nie docierało w końcu zostawiałyśmy jej rzeczy i sprzątałyśmy swoje tylko bo inaczej się nie dało.... ustalcie sprzątanie że np w jedną sobotę sprzątasz ty część wspólną w następną ona... jeden tydzień ty wynosisz śmieci drugi ona... My tak musiałyśmy zrobić bo inaczej sie nie dalo a w ciągu tygodnia każdy sprząta p osobie to z czego korzysta czyli szklanki wanna umywalka..

Gość to nic nie nie dajajaja
To nic nie da, ja mieszkalam z takim chlopakiem , po rozmowach i szantazach wracalo wszystko do normy ,zaczynal mnie denerwowac i sie wyprowadzilam :O

"Studentka drugiego roku prawa a zachowuje sie jak bydle ;/ " :D autorko, zamieszkaj z facetami. baby dużo gadają o sprzątaniu, a potem zwykle okazuje się, ze to straszne syfiary.