Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marijuana21

3 rocznica związku :)

Polecane posty

Gość Marijuana21

Za kilka dni będzie 3 rocznica związku z moim chłopakiem:-) Mieszkamy razem, on pracuje, ja studiuje... W ten dzień robimy sobie wolne. Macie jakieś pomysły jak ją świętować? Pomóżcie:-) jak rocznice wyglądają u Was?:-)

Gość fotel
spalcie se skręta ,zeżryjcie pizze ,a później nadstaw mu tyłka.

A nie lepiej najpierw nadstawić tyłka a pozniej zjesc pizze sex wyciaga głód i czesto po stosunku chce sie jesc :P

Gość Marijuana21
To ma być coś wyjątkowego! Żal mi was jeśli u was to tak wygląda:O

Żal mi was " mnie żal że w ogóle nie znasz swojego męża i siebie i nie wiesz co może wam sie podobać i zarazem zaskoczyć w 3-rocznicę ślubu !!! Jaka musi byc nudna żona która nie wie jak miło spedzić czas z mężem w rocznicę ślubu dziękuję za uwagę

Gość fotel
no cóż marijuana21 jeśli skręt, pizza i anal to dla was codzienność to możę wciągnijcie po kresce,ubierzcie się w lateks i spróbujci scata.

Gość Marijuana21
Sam jesteś nudny heh nie jestem żadną żoną! Znam swojego chłopaka dlatego jeśli radzisz mi skręta i pizzę to wiem że to mu się nie spodoba :O zapytałam na forum o jakieś pomysły, o to jak inni świętują rocznicę... Coś w tym jest nie tak?? Przykro mi że twoja kreatywność zamyka się w stwierdzieniu że jestem nudna:-( dziwnie że wyciągasz takie wnioski z kilku moich zdań, kompletnie mnie nie znając...

Gość Marijuana21
fotel Uczepiłeś się mojego nicku?! Nie pale trawy, mam na imię Maria, różnie na mnie mówią w związku z moim imieniem :-P scat to nie dla nas, próbowałeś? Podobało się? To baw się tak dalej. Ja dziekuje za takie rady.

Przykro mi że twoja kreatywność zamyka się w stwierdzieniu że jestem nudna" a mówi ci coś słowo spontan? :)

Gość Marijuana21
Regres ja nie chce zaplanować wszystko co do minuty... Chce jakiś pomysł! A póki co wszystko wydaje mi sie oklepane albo że już było poprostu... Dobra jestem nudna:O lepiej ci? Zamiast mnie krytykować pomógłbyś mi...jesteś w związku?

Tak mam żonę i wiem co ją może zaskoczyć co sprawi jej przyjemność i z czego bedzie zadowolona po co ci pomysły w stylu : zabierz go na tydzien w góry a okaże sie ze chłopa nie lubi łazić po szlakach albo kup mu zestaw do gry w golfa a okazuje sie ze koleś to maratończyk :) Ty znasz swojego faceta i ty powinnaś najlepiej wiedzieć co sprawi mu frajdę a pomysły ? naprawde jest ich mnóstwo i naprawde nie widzę sensu wymieniac ich tu na forum

Gość Marijuana21
Wiem co on lubi ale trudno wymyśleć coś oryginalnego:-( lubimy kolacje przy świecach plus dobre winko, kino, koncerty itp ale to jest u nas dosyć częste... Chce żeby ta rocznica była inna!

Gość anka71
Zaproponuj mu coś kreatywnego!, Warto przeczytac porady prychologa na ten temat, na pewno coś wymyślisz. Polecam: http://kobiecyporadnik.pl/kat,1026343,title,Jak-rozbudzic-w-sobie-tworczosc,wid,13921805,reportaz.html?smjtticaid=6d41d