Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

KOMBINEZON

Polecane posty

JESZCZE RAZ UP!!! DO KOLEZANKI CO PISAŁA NA MAILA NIE MOGĘ CI ODPISAC NAPISZ Z INNEGO ADRESU ALE TAK MOGE WYSŁAC ZA POBRANIEM

Gość dellicje
ładny, ale za drogi - używany w tej cenie mozna kupić nowy

nowy 5.10.15 w cenie 30 zł nie zartuj !! nie jest brudny ma kolor bezowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! był uzywany z 2 razy zawieszony w folii w szafie!!!!

to jaką cene proponujecie ?? zajmuje mi miejsce w szafie a idzie zima myslalam ze za małe pieniadze komus sie przyda!! to jaką mam dac cene???

Gość dellicje
nowy nie ale to jest kombinezon uzywany a jedynym jego autetm jest firma 5 10 15 natomiast nie każdemu zależy na firmowych rzeczach powiem dla niepocieszenia, że w zeszłym roku chciałam sprzedać dwa kombinezony w zestawie - jeden uzywany, drugi zupełnie nowy - za 20 złotych i nie było chętnych

to nie wiem jaką mam dac cene chce sie go pozbyc bo zajmuje miejsce niepotrzebne w szafie a pozatym jest fajny naprawde myslalam ze sprzedam odrazu...... dam mniejsza cene

Gość dellicje
oddaj komuś potrzebującemu :) będziesz mieć nie kasę, ale satysfakcje

:) ale i 20 zł sie przyda bo kasa sie nie przewala a jak raz dałam ciuszki takiej pannie co maiła urodzic dziecko a biedna jak mysz koscielna to nawet dziekuje nie usłyszałąm

Gość ewelkaaaaa
- zdjęcia nie bardzo, przynajmniej na moim komputerze wygląda jakby był jasnoróżowy - cena 7 zł za paczkę pocztową ekonomiczną to za mała kwota bo paczki są droższe więc dopłacisz do tego, jak wyślesz jako list polecony ekonomiczny to też chyba więcej zapłacisz (zależy od wagi) a do tego listonosz dużego listu nie dostarcza więc kupujący będzie musiał iść na pocztą po przesyłkę - możesz zarobić neutralny komentarz za to - wg mnie bez sensu kupować kombinezon w rozmiarze 86 razem z butami, takie dzieci już chcą chodzić...........ja w każdym razie nie kupiłabym

Gość dellicje
ja moge go od ciebie kupic za 5zł ok?

za 5 zł nie jak nie sprzedam tak jak wystawiony to niech leży dalej bezczynnie kurde za darmo kazdy by chciał!!!!!!!!!!!

Gość bez przesady no!!!!
jesli kombinezon jest w dobrym stanie, a piszesz, ze jest jak nowy to mysle, ze mozesz zawolac jakies 30-40% ceny nowego i na pewno nie 5 zloty :-D ktos sobie chyba jaja robi!

Gość bez przesady no!!!!
na ostatnim zdjeciu ewidentnie widac, ze jest bezowy! Co wy niedowidzicie????

dzieki kolezanko! za obrone jest jak nowy naprawde !!!!!!dałam 20 zł i 7 zł przesyłka prawie jak za darmo i jeszcze mnie krytykuja:( żal

Gość kdkdjlkgdgfjfg
fotki chujowo zrobione ludzie to wzrokowcy wiec fotki powinny byc ładne ...na pierwszych zdjeciach u mnie na laptopie jest faktycznie rózowy... zrob lepsze fotki bo nikt tego nie kupi... rozmiar 86 z butami to dupy gdyz dzieciaki raczej juz chodza a firma 51015 nie jest wcale taka super

to zanczy mam wezwac fotografa????zeby były ładne fotki a kombinezon 20 zł nie przesadzajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaa szkoda pisac...

fotki do bani - po pierwsze po drugie-rozmiar 86 jest dla duzego, chodzacego dziecka-po co komu welurowy kombinezon z tymi przypinanymi bucikami? po trzecie-materiał..ani to na deszcz,ani na snieg... takie nie wiadomo co:O ale za 20złmoze sprzedasz:)

zrob lepsze fotki,po co lamentujesz:O daj go na ciemnym tle,moze bedzie cos lepiej widac:O aukcja malo przejrzysta,opis tez marny

o jezu..sorry polar, nie welur...co nie zmienia faktu ze nie nadaje sie na snieg za bardzo bo przemaka,pogoda deszczowa tez raczej odpada -kazdy woli kombinezon z warstwa materialu nieprzemakalnego:O tyle ode mnie,nie nadymaj sie tak..najwyzej wyrzucisz:D

haha a to w juz wiem ze fotki ma robic fotograf a opis co mam wierszem napisac ??co w nim jest nie tak sa wymiary chyba najwazniejsze