Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaPannaMłoda;)

kolorowy bukiet ślubny

Polecane posty

CZY KTÓRAŚ Z KAFETERIANEK MIAŁA BĄDŹ BĘDZIE MIEC KOLOROWY BUKIET ŚLUBNY? BARDZO MI SIĘ TAKIE PODOBAJĄ, A W NECIE ZNALAZŁAM TYLKO TEN, KTÓRY MIAŁA KROGULSKA NA SLUBIE Z DAMIĘCKIM.... http://www.kozaczek.pl/img/lmaj/k202_1.jpg CHCIAŁABYM ZOBACZYĆ INNE KOLOROWE BUKIETY TEGO TYPU, WIĘC JESLI KTÓRAŚ Z WAS DYSPONUJE ZDJĘCIEM BĄDŹ LINKIEM TO BĘDE WDZIĘCZNA GDY SIE ZE MNĄ PODZIELI:)

Gość pm2011
Szkoda, że wcześniej nie widziałam tego tematu, bo mogłam wkleić zdjęcie mojego bukietu. Ja miałam iście tęczowy bukiet i byłam nim mega zachwycona :)

Gość do przedmówczyni
a możesz wkleić? bo ja właśnie czegoś tęczowefo szukam :)

Gość do przedmówczyni
a możesz wkleić? bo ja właśnie czegoś tęczowefo szukam :)

Gość pm2011
REWELACJA! właśnie o takim czymś marzę^^boje się jednak, że pani w kwiaciarni mnie nie zrozumie i będzie pomieszanie z poplątaniem a nie bukiet ślubny... nie oszukujmy się - połączenie róznych kwiatów w tak wielu kolorach nie jest łatwe. Jak trafić na dobra kwiaciarnię? :(

Gość do przedmówczyni
ale cuda !!! ile płaciłaś?

A masz może zdjęcie ręki świadkowej z takim bukiecikiem? ciekawa jestem jak to wygląda... Pięknie zdjęcia!

Gość Granatowa mandarynka
Nie powiem, ciekawe, ciekawe

Z tą swiadkową to super pomysł, piękna "kulka" z kwiatów, też jestem ciekawa jak to wyglądało bardziej z daleka.

Gość pm2011
Ja miałam fuksa z kwiaciarnią, bo wybrałam ją na jakieś 3 tygodnie przed ślubem, na 2 przed WRESZCIE zdecydowałam jaki chce mieć bukiet + ozdobę na auto i dałam właścicielowi kwiaciarni zdjęcie jednego kolorowego bukietu i powiedziałam "chcę żeby było mniej więcej tak KOLOROWO". W kwiaciarni nazwali mnie "tą od zwariowanego bukietu ślubnego" ;) Za całość, czyli mój bukiet, ten bukiecik na rękę świadkowej, duży przystrojony słonecznik do zostawienia w kościele, dwie butonierki (dla męża i świadka) i za ozdobę na auto (czyli kolejne dwa kolorowe bukiety i przystrojenie klamek) zapłaciliśmy jakieś.... 400 zł W sumie to ten bukiecik na rękę dla świadkowej to nie bardzo wyszedł. Nie pokazałam żadnego zdjęcia z przykładową bransoletką i to była w całości wizja kwiaciarza. Słabo były przyczepione kwiatuszki i jeszcze przed rozpoczęciem się mszy świadkowa ściągnęła go i zostawiła w samochodzie, bo wszystko się sypało z niego. Ale na zdjęciu ładnie wygląda ;) http://desmond.imageshack.us/Himg802/scaled.php?server=802&filename=20110716141153.png&res=landing

To niedużo zapłaciłaś. Ja za jeden badziewny bukiecik dałam 120zł!!! A to na ręce świadkowej pięknie wygląda, szkoda że się rozsypało.

Tak pięknie, że aż bajkowo ... i w przystępnej cenie:)

Gość pm2011
Właśnie byłam zdziwiona ceną. Ale do dnia ślubu nie wiedziałam ile zapłacę, bo właściciel kwiaciarni się ze mną droczył i nie chciał podać konkretnej ceny. Ostatecznie powiedział, że mam się nie bać, bo na pewno mnie nie oskubię i będę zadowolona ;) No i miał rację :D

Gość pm2011
Przypomniałam sobie właśnie, że na onecie widziałam zdjęcia dziewczyny z też pięknym kolorowym bukietem i super biżuterii http://foto.onet.pl/7t8s3,s5cprg3ispss,u.html

Gość rawr
Jeszcze ktoś ma jakieś fotki kolorowych bukietów?

Gość Impresion
Zapraszam na naszego bloga i fanpage'a gdzie codziennie pojawiają się nowe pomysły i inspiracje ślubno - weselne. Z nami zaskoczysz swoich gości, ciekawie zaaranżujesz ceremonię, uatrakcyjnisz wesele, a sobie sprawisz piękną pamiątkę. ZAPRASZAMY i życzymy owocnych, bezstresowych przygotowań. IMPRESION - Pracownia Wyjątkowych Chwil http://www.facebook.com/Impresion.Pracownia.Wyjatkowych.Chwil http://pracowniawyjatkowychchwil.blogspot.com/

Gość wydaje mi sie ze kolorowy
bukiet wyglada dobrze jesli wybierze sie kolor bazowy i do niego dobierze reszte. Np glowne kwiaty pomaranczowe i reszta jako akcent,zwrocice uwage ze te bukiety tak sa wlasnie skomponowane :)

Gość pm2011
Przypomniałam sobie o tym temacie weszłam zobaczyć czy ktoś dalej coś wrzucał i widzę, że w necie krążą zdjęcia z mojego ślubu (post colorki) :D