Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Romero69

Trudna sprawa mloda mama i jej chłopak

Polecane posty

Witam powiedzmy ze nazywam sie romero i mam 22 lata jakis czas temu poznalem wspaniałą dziewczyne i podczas głupich zabaw zaszła w ciaże, ale przed tym gdy jej rodzice dowiedzieli sie ile naprawde mam lat znienawidzili mnie i zabronili sie nam widywac i jak sie do niej zblize to zglosi to na policje bo dziewczyna ma 14 lat i mniej wiecej jest w 1szym miesiacu. Wiec powiedzcie mi co mam robic ja kocham te dziewczyne i mysle ze ona mnie tez chce tego dziecka ona wydaje mi sie ze tez mam prace i jestem w stanie zapewnic jej wszystko nasi rodzice jeszcze nic nie wiedza o swoich sie nie martwie ale rodzice tej dziewczyny hym... z takim zarzutem dostał bym 15-20 lat i nie mial bym wielu zwolenników w wiezieniu. Podkreslam ze ,,NIE SPAŁEM,, z ta dziewczyna nie planowalem tego ale aborcja nie wchodzi w gre powiedzcie mi co mam robic Pozdrawiam RoMeRo

Gość zxzxczxczxcxcxcxccvcvcv
jestes pedofilem, spales z dzieckiem, 14 lat to jeszcze dziecko jest. i bardzo dobrze, powinni cie jakos ukarac bo to pedofilia ty oblesny zbcozencu, tyle kobiet 20latek a ty sie wziales za dziecko, jeses ostro pierdolniety

nie wiem czy czytasz ze zrozumieniam ale napisalem ze nie spalem z nia. Ale i tak dziekuje za opinie po to wlasnie sa takie fora.

Gość dghgsdsdfdf
zboczeńcu jak mogles nie spac skoro jest w ciąży? nie dosc, że zbok to jeszcze uposledzony umyslowo... zreszta czego sie spodziewac po kims kto spal z dzieckiem, no zdrowej psychiki to nie masz

Gość SzminkaV
a ty sądząc po nicku masz jakies 42....

nie mam 22 lata ale dla rodzicow mojej dziewczyny to tez za duzo a nik wzioł sie od chinskiego znaczna niesmiertelnosci :) 69

Jesli dziewczyna ma 15 lat to nie masz sie o co martwic! Prokurator zajmuje sie dziewczynami do 15 lat...od 15 roku zycia moze robic co chce i spac z kim chce

wiesz nie chodzi mi o wiek czy o to ze sobie nie poradze jak to powiedzial ksiadz ostatnio na mszy ,,milosc nie zna granic wiekowych i nie wolno jej przeszkadzac,, chodzi mi o jej rodzicow jej ojciec to chory czlowiek bije zona choc jest z nia 20 lat i moja dziewczyne koles ma 2 twarze o niego sie martwie bo jesli zeczywiscie zglosi to na policje to moge miec nie przyjemnosci a wolał bym tego uniknac.

Gość Wojtek24 pl
milosc ale nie seks, ja tu milosci nie widzę. spales z nią, zaspokoiles swoj poped seksualny, gdzie tu milosc? jakbys ją kochal to bys wiedzial ze to dziecko jeszcze i bys jej nie posuwal. wiec nie pisz o milosci bo jestes smieszny.

Nie bedziesz mial nieprzyjemnosci, bo policja nie moze ci nic zrobic za to ze z nia miales kontakt intymny i ze zaszla w ciaze...Od 15-go roku zycia policja i prokuratura nie wtraca sie do takich rzeczy. Co najwyzej ksiadz bedzie namawila na slub :) i bedzie skandal w jej szkole ale po za tym nie ma sie co martwic. Ja tez majac 15 lat bylam w zwazku z chlopakiem 5 lat starszym i nikt sie nie czepial.A to jak ty sie zachowasz w tej sytuacji to juz twoja sprawa i twojego sumienia i przede wszystkim uczuc.

Gość Wojtek24 pl
a ty nie jestes chory? zrobiles dziecko dziecku... teraz bedzie "dzieci mają dzieci" ogladales keidys ten program? sam jestes chory. i nie pisz o milosci i nie przekrecal slow księdza jak ich nie rozumiesz. milosc to serce a nie kopulacja i to jeszcze z dzieckiem...

Boze ludzie jak wy sie czepiacie! dziewczyna 15 lat to juz nie jest dziecko a nastolatka i chlopak 22 lata to nie jest pedofil,spotykajac sie z nia tylko sie moze faktycznie zakochal a moze woli mlodsze-takie latwiej jest 'ustawic' niedelikatnie mowiac...Nie wnikam, ale przestancie na milosc boska wyzywac go od pederastow i innych takich! Chorzy to wy jestescie

chcecie to mozecie mnie obrażac i wyzywac od najgorszych ale jak juz napisalem nie spalem z nia. jak bym napisal jak to sie stało to i tak nikt mi nie uwierzy. przez 3 miesiace bylo ok nasie rodzice sie poznali jej ojciec pomagał mi zalatwic prace czasem napilem sie z nim piwa, z moimi rodzicami bylismy nad morzem wszystko bylo ok. Potem jej ojciec dowiedzial sie ile mam lat to wywalił mnie z domu zaczol sie czepiac ze mam zniszczone zeby ze nie mam prawojazdy ze nie chodze do kosciola itp. Taki z niech chrzescijanin ktory bije dzieci i zone jak ze mnie spiewak operowy watpie zeby to wiek mial znaczenie podejrzewam ze najstarsza jego córka mu nagadala i nastawila go przeciwko mnie bo jak ona miala 17 lat to dopiero mogla wychodzic z domu i miec chlopaka i po prostu z zazdrosci nagadala jakies pierdoly na moj temat

Gość wrrramp
to rozumiem że ta ciąża to niepokalane poczęcie to raczej rodzice dziewczyny powinni być dumni bo to cud

Gość smutnomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
To jest chore co zrobiles powinienes pomyslec troche zanim jej dziecko zrobiles.Przeciez ona ma 15 lat jak urodzi bedzie mie 16, uwazasz ze nie zmarnowales jej zycia?? W ogole co to za postawa ze Ty tu jeszcze szukasz zwolennikow twojego zachowania. Nie mysl ze ktos ci tu bedzie przytakiwal bo skoro nawet prezerwatywy nie umiesz uzyc to chyba z Toba jest cos nie tak. Ona ma 15 lat wiec nawet nie wie co to jest milosc bo jak takie dziekco moze juz kochac dojrzale.Watpie tez zeby pokochala to dziecko od razu , chyba ze jest nadwyraz dojarzala jak na swoj wiek.

dzieki ,,Si Si,, troche mnie uspokojiłas. A co do reszty macie racje zawaliłem sprawe ale ku__wa juz pisalem ze z nia nie spalem, podejrzewam ze jedyna mozliwoscia ze jest w ciazy jest ta sytuacja jak opalalismy sie u mnie na ogrodzie i w tewnym momecie usiadla na mnie i tak siedzielismy mozliwe ze wtedy bo innych ,,blizszych kontaktow nie mielismy, wiec prosze mnie zrozumiec. A co do dziecka spewnoscia nie usune tego niech sie urodzi i je wychowam o ile nie bede mial problemów z policja i jej ojcem. Jeszcze musimy isc do lekarza zapytac czy moja dziewczyna moze rodzic w tym wieku czy nie ma zadnych zagrorzen jesli sa wtedy bede myslec o aborci albo cos

,,smutnomiiiiii,, owszem jest dojrzala jak ja poznalem dopiero po 2tyg dowiedzialem sie ze ma 15 lat ja myslalem ze ma jakies 16-17 bo na tyle tez wyglada i gada jak dojrzala dziewczyna

Gość z tego co znalazłam wynika
a na dobrą sprawę to jeśli z nią nie uprawiałeś seksu to jakim cudem mogła zajść w ciążę? Jak to ma być usiadła ci na kolanach i zaszła? A co nadzy byliście?? Czy ta ciaża jest w ogóle pewna? Czy ona była u ginekologa? Pytam bo u tak młodej dziewczyny często są nieregularne cykle. Tak więc potwierdzone to jest (piszesz że to 1 miesiac)?

Gość wrrramp
romero69 a ty to też nie masz czasem 15 lat?za chwilę powiesz że zaszła w ciążę od głębokiego spojrzenia idź do psychologa i dowiedz się czy to ty nadajesz się na ojca i dowiedz się skąd się biorą dzieci bo chyba jeszcze tego nie kumasz do konca

najdluzej okres sie jej spozniał miesiac, a teraz jest okolo 5-6 tygodni test robilismy ale nic nie wygazal znajomy powiedzial ze musimy jeszcze poczekac ale ja jestem nastawiony na to ze zeczywiscie jest no bo 6-7 tygodni jej sie okres spoznia. Do ginegologa ciekawe czy nam pomoze jesli ona ma 15 lat musiala by przysc z rodzicami. POWTARZAM NIe SPALEM Z NIA NIE UPRAWIALEM SEXU ale czytalem na innym forum ze sa takie przypadki ze kolesiowi cos tam poleci i nasienie potrafi sie przeniesc jak sie na kims lezy lub siedzi Plemnij zyje chyba 24 godziny z tego co pamietam

To sie usmialam troche. Faktycznie ktos tu ma racje-czy ta ciaza to w ogole pewna? Bo bez seksu to ciezko zajsc, a praktycznie niemozliwe...od siadania na kolanach czy w kroczu przez bielzne/kostium kapielowy tez sie w ciaze nie zachodzi...Moze faktycznie nieregularny cykl? A wy juz panikujecie. A jesli faktycznie jest w ciazy to chyba raczej nie z toba, wiec sie nie masz o co martwic, tylko ona, zeby znalezc wlasciwego 'ojca'

Gość wrrramp
noooooo dlatego częste są przypadki zajścia w ciązę przez deskę klozetową lub siadanie na tym samym krześle

no tak myślałam. Człowieku, tak młodym dziewczynom okresy mogą sie spóźniać bo cykle bywają bardzo nieregularne a często bezowulacyjne. Po pierwsze jeśli test nic nie wykazał (ile czasu minęło od tej "wpadki"??) to robi sie beta hcg z krwi w laboratorium po pierwsze. Jest to koszt ok. 25zł a pewność 100%. A i nie trzeba skierowania. To raz a dwa nie czytaj bzdur że sperma sie przeniesie. Plemniki poza ludzkim organizmem żyją b. krótko -skad wytrzasnęłeś te 24godz?? Żeby zaszła podczas pieszczot to musiałbyś po wytrysku włożyć jej swoje palce ze spermą do pochwy. Wówczas byłaby możliwość. A to ze na tobie siadła to nie znaczy że to ciaża. A wytrysk miałeś wcześniej że tak przeżywasz?

O matko! Romero ile ty masz lat? I gdzie wy zyjecie? Na wsi chyba, bo w miescie nie mozliwe, zeby ktos tak 'rozumowal'...Po pierwsze jak test nic nie wykazal to pewnie w ciazy nie jest a dla pewnosci sie robi kolejny test! Po drugie mozna isc do ginekologa prywatnie bez rodzicow niezaleznie w jakim jest dziewczyna wieku! Po trzecie nie wiem jaka fantastyke czytales na innych forach ale tak sie w ciaze nie zachodzi od siadania na kims, chyba ze nago :) A po czwarte-powtorz zasady ortografii i gramatyki polskiej, bo poziom wypowiedzi oplakany a byk na byku skacze!

Gość chyba tylko drive
ROMERO- wiesz co, Ty tak wyedukowany jestes w sprawie sexu jak ja w temacie astronautyki. WOGOLE. ona nie miala szans zajsc w ciaze siedzac na Tobie czy w majtkach czy bez. Ciaza to czasem ciezka sprawa nawet przy normalnym wspolzyciu!!!! a co dopiero wtakich przypadkach!!!!!!!!!!!!! poradze Ci dwie rzeczy 1) kup jej test ciazowy i lepiej upewnij sie czy to jest ciaza 2) zastanow sie czy to twoje dziecko :o jesli juz okaze sie ze to ciaza :o moze sie okazac ze dziewczyna juz miala kogos innego z kim uprawiala sex i to nie byles Ty. tak wiec WIECEJ ROZSADKU !!!!!

Gość smutnomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
No to jak z Toba nie spala to moze z innym, brales to pod uwage??

si si panikuje bo mam 22 lata nie bede pisac ze jestem wzorem dla innych itp nie jestem gotowy ale jak juz to bede mial 9 miesiecy zeby dorosnac. chodzi mi o to ze jej starszy jest chory nie ja bo nie wiem co ma wiek do tego ja 22 ona 15 fakt dziwnie to wyglada moze jak bys my sie spotkami 2 lata pozniej bylo by ok po to napisalem zeby sie dowiedziec co o tym ludzie mysla i juz wiem 99% ze jestem chorym pedofilem i zboczencem a tylko ty i jeszcze ktos traktuje mnie normalnie. Ktos tam pisal o milosci skoro twierdzisz ze 15 lataka nie moze kochac 22 a 222 nie moze kochac 15 to sam nie wiesz co to jest milosc.

UPEWNIJ się że to w ogóle CIĄŻA. Bo chyba póki co wyskoczyłeś przed orkiestrę. Opcje są takie jak napisano wyżej: 1. kolejny test, 2. wizyta u gina 3. badanie z krwi beta hcg.

z kims innym w ciazy??? albo zeczywiscie tak jej sie okres spoznia??? juz wiem jakim tropem isc a co do ortografi przepraszam od 10 lat w UK mieszkam i wybaczcie za pisownie