Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie moge z nia

siostreznica podkrada kase ...

Polecane posty

Gość juz nie moge z nia

i zapiera sie ze to nie ona nie wiem co mam robic poradzicie

Gość juz nie moge z nia
przeciez z domu jej nie wygonie ale mam dosc smarkuli te 5-10 zl. to bym jeszcze podarowala ale 500 gwiznac

Gość juz nie moge z nia
raczej ona bo wszyscy zrana w pracy a ona wraca wczesnie ze szkoly i udaje ze nie brala ale ja zawsze sie gapne bo jak nie ma kasy to kanapki bierze do szkoly a tym razem poszla bez niczego smarkula jedna

Gość juz nie moge z nia
serio pytam i prosze o pomoc !

Gość juz nie moge z nia
moze zastaic jaks pulapke na nia ale jaka zeby zlapac na goracym uczynku co radzicie plisssssssssssssss

Gość zaskoczona_ona
zamontuj jakąś ukryta kamerkę podłóż kasę i przyłap ją na gorącym uczynku wtedy nie będzie mogła się wyprzeć

Gość juz nie moge z nia
a na dodatek nie moge jej nic powiedziec bo matce - mojej siostrze sie zali z wszytkiego i mi montuja historie w domu ze az czasmi sam sie czuje winna

E tam :o moja babcia też kiedyś upierała się, że jej zabrałam 50 złotych, które leżało na szafie. Widziałam je tam, rzeczywiście leżało chyba z miesiąc. Oczywiście wszyscy uwierzyli babci bo wiadomo...nikt nie patrzył na to że miałam 200 kieszonkowego i jeszcze mi z tego połowa na koniec miesiąca zostawała :o karę miałam, szlaban na wszystko...a za jakiś czas babcia mimochodem podczas rozmowy wspomniała, że przypomniało jej sie, że zapłaciła tym pieniądzem kominiarzowi :p oczywiście nawet przepraszam nie usłyszałam bo przecież babcia może sie zapomnieć a ja miałam 13 lat i było wielce prawdopodobne że wzięłam tą kasę chociaż nigdy wcześniej nic takiego nie miało miejsca Więc autorko radzę sie zastanowić czy sama na coś tej kasy nie wydałaś oraz przepytać innych podejrzanych np męża.

Gość juz nie moge z nia
ja sklerozy nie mam jeszcze wypraszma sobie jak mi z kieszenie gina drobne to wiem ze to siostrzenica ... z torebki tez mi zginelo 500 a tylko ona w domu byla normalnie przetrzepie jej wszystkie kieszenie i torbe i jak znajde jakas kase to ma przesrane

Gość juz nie moge z nia
nie rozumien tego .. nie dosc ze robi co sie jej podoba to na dodatek podkrada co sie dziej z ta dzisiejsza mlodzieza ????

Gość Betoman vel free Sha-Jung
Kasa cała na konto i wizy electron na pin używać! Gotówkę nosić tylko na przepicie . . .

Gość juz nie moge z nia
i chyba tak zrobie ale .. musze dac jej tez nauczke bo jak nie mi to mamie bedzie podkradala a wtedy wina bedzie moja zapewne bo ona to wielce swieta smarkula

Gość juz nie moge z nia
HAA znalazlam nowe cienie se kupile zaraz juz smarkula ma przesrane ! do inernatu ja wysle alebo bedzie autobusem jezdzila do szkoly