Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka marta justynaaa

Ciąża? Pomocy!

Polecane posty

Kochałam się wczoraj z chłopakiem, to był 9dc. Moje cykle trwają ok 31-32 dni,więc teoretycznie nie powinien to jeszcze być dzień płodny, ale... :( Boję się:( To był stosunek w prezerwatywie, nie pękła ani się nie zsunęła, ale przecież gumki nie dają nigdy 100%. Pomocy!

Wiem, że może to głupie i niepotrzebnie świruję, ale przeżyłam raz koszmar spóźniającego się okresu przez 2tygodnie i od tego czasu za każdym razem tak mnie to stresuje. Niech mnie ktoś uspokoi;(

Gość z tego co znalazłam wynika
no nikt nie ma 100% pewności nigdy. Dlatego za ok. 2tygodnie zrób test to się dowiesz. A jeśli tak panikujesz przy seksie w gumce to rada na przyszłość -daruj sobie bo z nerwów oszalejesz gdy co miesiąc będziesz po każdym seksie tak przeżywać.

Masz rację - 2 tygodnie czekania i koszmaru ;( Chyba faktycznie sobie odpuszczę na jakiś czas, bo jestem kłębkiem nerwów już.

Gość ona_19_
Nie jesteś w ciąży skoro gumka ani nie pękła ani się nie zesuneła.Rozumiem cie mi kiedyś spóżnił sie cały miesiąc okres bo bałam sie że bede w ciąży i przez ten stres o tyle mi się spóznił.Także radze Ci nie stresuj sie bo okres Ci sie spózni i dopiero bedziesz świrować