Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32rf2t5

Matka nie daje mi żadnych pieniedzy

Polecane posty

Gość 32rf2t5

tylko jesc. a ma pieniadze. ja nie mam jak wyjsc ze znajomymi bo nie mam glupiego 2, 50 na głupie piwo wiec siedze w domu calymi dniami ;/ przez to mam malo znajomych a o poznaniu chlopaka moge zapomniec. rzeczy typu kosmetyki, ciuchy kupi mi bardzo rzadko i to niewiele. zastanawialam sie zeby podjac sie juz jakis nielegalnych interesów typu dill lub co innego ............ w chwilach załamania myslalam nawet o prostytucji...... ucze sie, nie pojde do pracy, a sumy ktorych potrazebuje to nie 100 zł ktore zarobie na ulotkach a nahapie sie jak woł. chce isc do normalnie płatnej pracy po tej (oststniej juz klasie) szkoly do ktorej chodze czyli 1000-1500 zł . poki co dostaje ona od ojca alimenty na mnie w wys. 350 zł bierze całei twierdzi ze to na jedzenie ,a czemu ona mi nie da od siebie tyle lub chociaz 150 zł z tych alimentow do ręki skoro ojciec na mnie placi..... Przez to codziennie są straszne awantury bo ja sie buntuje, tu nie chodzi ze chce ślepo podążac za znajomymi ktorzy maja te kase, ale o to ze chce sie gdzies ruszyc a bez pieniedzy nie mam gdzie i po co. i sami wiecie- pieniadze sie zawszed przydają..... 150 na miesiac to dla niej ni wiec co mam zrobic.... mam 18 lat..............i mam juz dosc.

Gość Balbina, czo robisz?
może nie ma z czego ci dać:(

Gość 32rf2t5
no właśnie ma i o to rozgrywa sie cała historia.

Gość Balbina, czo robisz?
ile ma?

jak myslisz o prostytucji to pamietaj o zabezpieczeniu. hmm jak ci pomoc no nie wiem. jak mialam 17 lat to uprawialam prostytucje.

Gość nie mam nic...
lola jak sie w tto wkrecilas i wogole jakie zarobki miesieczne ... jestem w trudnej sytuacji mam dziecko i chce sie rozwiesc i potrzebuje szybkiej kasy na utrzymanie synka

weszlam na czaterie i tam szukalam sponsorow jak jestes dorosla to np w dzienniku zachodnim za ogloszenia ze potrzebuje np kelnrki czy masazystki. towarzyskie wykluczone. i tam zadzwon. hmm a pytanie do autorki z jakiego miasta jestes. masz 18 lat wiec moglabys sobie np wyrobic ksiazeczke sanepidowska i isc na kase np do realu albo jakis inny hipermarket tam godziny sa elastyczne mozna poigodzic szkole z praca. nie ma duzych zarobkow ale to lepsze niz prostytucja