Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga___29

jestem taka nienormalna!

Polecane posty

Gość aga___29

Mam delikatną obsesję na punkcie mojego jednego byłego. Miałam na poważne 3 facetów, plus kilka krótszych związków, w tej chwili od czterech lat jestem w naprawdę szczęśliwym i udanym związku. Czasami sobie oglądam swoich ex na FB albo NK (rzadko, powiedzmy raz na pół roku, jak mi się przypomni), ale tak po prostu, z ciekawości, tak samo jak dawne przyjaciółki czy dawnych nauczycieli itp. Oglądam żony moich byłych, ich dzieci i jakoś nie odczuwam nic, a nawet się ciesze że temu czy tamtemu się ułożyło. Tylko z tym jednym jest inaczej... Oglądanie jego zdjęć sprawia mi autentyczny ból. Byliśmy właściwie niedługo, bo tylko pół roku. Jednak strasznie go kochałam i to on mnie zostawił (może dlatego tak boli?), podnosiłam się po tym kolejne pół roku... Wszystkie inne związki są dla mnie takie odległe, są przeszłością, z trudem sobie przypominam co robiliśmy, a z nim... wszystko jest takie świeże, dosłownie wszystko pamiętam jakby było wczoraj, autentycznie wczoraj! Nie do wiary jest dla mnie że ma dziecko, że sypia z inną kobietą, wciąż boli mnie to tak, jakby mnie zdradzał (chore, co?) Oglądam co kupił na Allegro, od razu sobie dopowiadam resztę. Np. widzę że kupił smycz, to od razu wiem, że pewnie ma psa. Wciąż wspominam nasze wycieczki, jego rodzinę, jego przyjaciół, których poznałam. Zastanawiam się czy myślą czasami o mnie? Próbuję na spokojnie sama się zastanowić dlaczego tak jest, próbuję sobie wytłumaczyć że to głupie. Nie wiem dlaczego mam takie uczucia, nie mam pojęcia. Nie kocham go, w końcu minęło 5 lat. Kocham narzeczonego. Więc... ?

Gość 33325
Mam podobnie :O 3 lata minęły, ja jestem z innym, a wciąż wspominam byłego :O

Gość pseudonimaaa
kurcze a mi sie smiac chce jak go widze