Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankasoton

Czy ktos moze polecic hustawke zasilana pradem?

Polecane posty

obrzydliwaaaa :> kupilam fisher price na baterie i jest git wcale nie wymieniam ich czesto ale fakt moja niuinia nie siedzi w niej caly czas :>

Gość obrzydliwa bo droga??
cena nie przesądza o obrzydliwości to ze mnie nie stac nie znaczy ze odrazu ma byc dla mnie obrzydliwe - jak dla mnie właśnie bardzo ladna, bo delikatne i stonowane kolory i inny układ niż wiekszosc tanszych bujaczków...

Tu nie chodzi o to czy mnie stac czy nie :) zreszta jak w ogole mozna tak kogos oceniac po poscie w ktorym nikt nie wypowiada sie o cenie :> po prostu dla mnie jest obrzydliwa, widzialam ja na polce w sklepie i niestety nie urzekla mnie. Wierz mi jest o wiele wiecej ciekawszych rozwiazan, zdecydowanie zajmujacych mniej miejsca, lzejszych i latwiejszych w przechowywaniu w podobnych cenach badz nizszych.

Gość obrzydliwa bo droga??
ale przez to, że jest masywna jest stabilniejsza. na youtoube widzialam ostatnio filmik jak sie wywraca taka mala z dzieckiem w srodku :/ wiec juz nie wiem co lepsze :/ z resztą nie mam ani jednej ani drugiej więc sie kłócić nie bede. są gusta i guściki, każdy wybierze coś dla siebie. Cieszmy sie słońcem za oknem!!!

Gość cienka bawelniana
ja mam graco http://www.jedynysklep.pl/graco-hustawka-sweetpeace-id-2022.html kupiona na bankujesz kupujesz za polowe ceny, jest rewelacyjna, moja mala ja uwielbiala przez pierwszy rok swojego zycia :) teraz ma ponad 1,5 roku i jeszcze czasem chce sie w niej pobujac, ale zaniedlugo wyniose ja na strych :)

Gość mamusia0989
też na nią "choruję" , ale mam jeszcze troche czasu wiec może w końcu kupię :P

Gość Ekologik
Ja mam graco tutti fruitty hustaweczka elegancka zasilana 4 bateriami typu C. Ile te baterie wytrzymuja nie mam pojecia,ale napewno starczają na długo. A co do samego husiania super sprawa-jakby dziecka nie było,leży spokojnie i nie narzeka :D Jako młody tata serdecznie polecam,a przeciez zawsze potem mozna to sprzedać jak dziecko podrośnie. Pozdrawiam Ps. Co do baterii kupiłem teraz najtańsze wydałem wsumie 6 zł więc nawet jak by trzeba było wymieniac co tydzień to nie jest to taki duzy koszt.