Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankasoton

Czy ktos moze polecic hustawke zasilana pradem?

Polecane posty

Witam, jak w temacie :) poszukuje hustawki dla niemowlat ale zasilanej pradem ( z gniazdka) - bateriami opcjonalnie. Dziewczyny pomozcie. Te co znalazman na necie to glownie sa na baterie, moze zbyt malo czasu na to poswiecilam ale mala na wiele nie pozwala :) Help :)

Gość replika
a może byc o napędzie atomowym?

Gość 27latka mama
dodam, że leżaczek ma opcję podłączenia do niego spalinowego silnika na ropę

Gość wredna małpa27
eee,ta co podałam to na baterie -nie doczytałam :(

Gość jutta19000
chyba do wibratora :D

moze służyć jako huśtawka, leżaczek i takie siedzisko z nogą- początkowo młodego tam karmiłam. tylko cholernie dużo miejsca zajmuje

27latka mama hehe dobre :) humor mi poprawilas ta ropa :) a podobny lezaczek mam :) jest na prawde spoko, mala go bardzo lubi ale wlasnie trzeba ta noga dyndac :) a nie zawsze sie da :P

ankasoton jej nie pamiętam, mody jej używał gdzieś do roczku, teraz ma prawie 2,5 ;) ale tak 6-8 tygodni, czasem huśtaliśmy go normalnie ręką (jak sie raz rozbuja to się buja dość długo i tylko melodyjki i lampki migały, ja trzeba było coś w domu zrobić to ustawiałam na najmniejsza prędkość i huśtała się sama, młody zasypiał w niej ekspresowo, plusem jest ze ma podpórkę blokującą i można np dziecko nakarmić. 3 poziomy rozkradania plecków od siedzącego do leżącego. Tu widzę ze w PL można kupić z drugiej reki w dobrej cenie http://sprzedajemy.pl/mamas-papas-hustawka-lezak-bujawka-bydgoszcz,174065 tu drożej http://tablica.pl/oferta/hustawka-lezaczek-bujaczek-mamas-papas-IDl6vp.html (sprawdzam z ciekawości ile teraz jest warta) my zostawiliśmy dla drugiego dziecka bo po pierwszym jest jak nowa choć była eksploatowana do bólu.

alonuszka no wlasnie ja mam maly salon no ale jak trzeba bedzie to jakos upcham i taka :), ...mowisz ze baterie starczyly Ci na tak dlugo? hmm a ile mniej wiecej dziennie korzystalas z hustawki?

Różnie. czasem dłużej czasem krócej.bywało, ze bujał się w sumie dwie czy 3 godziny dziennie a czasem korzystał tylko z leżaka zależy na jakim etapie był. wiadomo- jak malutki-to mniej. a później znowu jak zaczą się przemieszczać to też miał ją w nosie i była tylko do karmienia.dokładnie ciężko powiedzieć. Ważne żeby baterie były dobre. Po Franku korzystało z niej jeszcze 2 dzieci- wszystkim podobnie baterii starczało. i jest niezniszczalna. teraz przygotowana czeka na moje kolejne dziecko:)

Moja marudzi ale chyba w granicach normy, czasami ma gorsze dni... a tak patrzac na ten rozwoj techniki :) to ze nikt jeszcze nie opatentowal automatu do wkladania wypluwanego smoczka :P hehehe

okulary słoneczne heheheheheh eeee te Twoj pomysl to juz prawie prototyp :) smigaj do urzedu patentowego :)))