Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu to zaslabniecie

zasilabniecia w ciazy, zdarzaja sie Wa?

Polecane posty

mi sie zdarzylo z 3 razy jestem w 16 tygodniu, 2 razy po za domem, w kolejce jak stalam i urzedzie. Masakra, czarno przed oczami, goraco, puls ktory bebni w glowie, po 5-10 min. przechodzi. Zdarza sie Wam tez?

Gość Loma
Jestem w 21 tygodniu ciąży i nadal dokuczają mi zasłabnięcia. Nasilają się gdy robię się głodna, ale gdy coś przekąszę czuję się o wiele lepiej.

glodna nie bylam, ale moze za goraco bylo w pomieszczeniu, ale boje sie jak czuje,ze zaczynam slabnac, ze zemdleje.

Gość mamama27
mi sie zdarzało - i od 8 tc byłam na l4 bo bałam sie w pracy że spadne ze schodów itd - jak siedzialam na komputerze to mi sie robiło gorąco i ciemno przed oczami i piszczało w uszach - miałam tak wszedzie gdzie dużo ludzi - w kościele, w markecie itd

Gość zelazo sie klania :)
tak jak w temacie, jak zaczelam brac minela mi ta pzrypadlosc ciazowa :)

ooo walsnie piszenie w uszach, to jest straszne. Czyli zelazo? bylam ostatnio u lekarza z wynikami, mowil,ze ok. bire wit dla kobiet w ciazy, a zelazo mam kupic bez recepty, nie musze tego konsultowac z lekarze?

Gość zelazo sie klania :)
wyniki tez mialam ok powiedzialam lekarzowi, ze tak sie dzieje to przepisal mi tardyferon jakos tak, potem wszystko ok bylo wiec nie kazal brac nie bralam, a w 8 mc znow powtorka i juz na wynikach wyszlo wtedy juz do konca bralam