Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość instynkt macierzynski mi sie w

czytam na fejsie status koleżanki (21lat) o dziecku - że jej sie wkrótce urodzi

Polecane posty

i.. prawie chce mi sie płakać, to samo na ulicy dzisiaj widziałam rodziców z 3 dzieci... takie słodkie były :( ja też mam dopiero a może aż 21 lat nie ciagnelo mnie do zwiazków dzieci ale teraz nie wiem...brakuje mi strasznie też bym chciała miec dziecko :((( czy to normalne w tym wieku? :O

Gość radzę Ci nie poruszać takich
nie wiem czy normalne, ja mam 25 lat i na razie nie chcę mieć dzieci

ja też nie planowałam mieć dzieci przed 25 rokiem życia, ale teraz widzę, że koleżanki o których wszyscy pewnie mysleli że przegrały życie bo zaszly młodo w ciąże tak naprawde wygrały, i są bardzo szczęśliwe...ja nie imprezuje, nie mam ciekawego życia, a takie słodkie dzieciątko chętnie bym przewijała, przytulała, patrzyłą jak rośnie :( brak mi bliskosci...

Gość fadsffffffffasdfasdf
A co ja mam powiedzieć?? Mam 23 lata i też bym chciał mieć dziecko, a jestem facetem. Wy to chociaż możecie kogoś wykorzystać żeby mieć dziecko, a ja??

Gość XX| .. :)
Ja mam 21 lat,męża i dwójkę dzieci :D Jestem szczęśliwa:) Wszyscy jesteśmy szczęsliwi :D To najważniejsze :D:D

facet?! ale po co CI dziecko? faceci nie są tacy czuli... a jak pisała "juz sie nie moge doczekac jak ja przytule" to wyobrazilam sobie siebie i moje dziecko i exa ;( :( ale by było cudnie ;(

Gość fadsffffffffasdfasdf
instynkt macierzynski mi sie w A to że facet to nie mogę chcieć dziecka?? Jakieś masz stereotypowe myślenie w tej sprawie.

Gość anahgajuayajihajajhgahbajj
a jak koleżanka ma na imię?