Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garnkowaaaaaaaaaaaaa

Garnki z LIDLA ma ktoś jak się sprawują???

Polecane posty

Gość WERTYU
SĄ SUPER - ZWŁASZCZA TE PATELNIE

Gość fajnoł dziołszka
fajne ,

Gość 123456basia
czesc, ja tez zwrocilam uage na te garnki z lidla... bo wygladaja jak WMF diadem plus... ale sprawdzilam w googlach i okazuje sie ze ta firma -ILAG niby szwajcarska-bo siedzibe glowna ma w szwajcarii ale druhga w chinach....wiec chyba odechcialo mi isie tych garnkow...

Gość jak te garnki a
jak te garnki??? widzialam na zywo sliczne wizualnie, cięzkie, grube dno potrzebuje garnków w których nie przywiera i szybko mieso sie gotuje poleccie cois

Gość nie mam pseudonim
garnkow nie posiadam ale mam patelnie z powłoka ceramiczna, nie ustepuje jakości włoskim wyrobom, bo taka też mam w wiekszym rozmiarze

Gość cheban
kiedys juz kupilam i sprawuja sie super!teraz pojawily sie znowu w ofercie Lidla, taki fajny garnek po 59zl wiec tez o razu kupilam :) bo naprawde jakosciowo nic im nie brakuje!sa bardzo solidne.no i w zmuwarce mozna myc!takze ja polecam :)

Gość sdfgg
ja posiadam od paru lat i patelnie 3szt i garnki , piękne solidne ale jedna wada: odchodzi z nich ta czarna farba roluje się np. przy mieszaniu łyżką i jej resztki pływają w potrawach

Gość nie-riczi
To ja chyba zrezygnuję.. Farba w potrawach..??? Błeee....

Gość jkok;k
nie , nie jest tak zle.po roku czasu zaczelo siełuszczyc . troche się boje czy te pecherze nie są trujące

Gość Edyta

Mój garnek też zaczął się złuszczać 😞 wygląda okropnie. Fakt, że ma już jakieś 7 lat 😛  Zadzwoniłam na infolinię i zapewnili mnie że ta powłoka to nic szkodliwego dla zdrowia