Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Nie jestem od was gorszy, tylko dlatego, ze mam dosc wiekowy samochod...

Polecane posty

a dokladnie prwie 16 letni. te komentarze co ciagle mi to wypominaja sa naprawde zalosne, i swiadcza o glupocie. nie szata zdobi czlowieka - jest takie przyslowie. drozsze auta, to wieksze prawdopodobienstwo kradzierzy. to forma zazwyczaj pozerstwa.

Gość madmuazell
jestes żałosnym burakiem który przeleciwszy wszystkie możliwe portale randkowe wylądował w szambie z ostateczna nadzieją na domianę losu wiecznego kawalera i tyle

nie chodzi o to, że masz stary samochód bo tu większość nawet takiego nie ma. Chodzi o to, że sobie na jego tle foty robisz i na portal wrzucasz a to już jest generalnie wiocha, bez znaczenia czy stary czy nowy :o

Gość madmuazell
kim ty jestes ,odpowiedż wyżej

i czym Ty sie przejmujesz chopie! :D ja na tym forum jestem uznawana za taka ktora nic w zyciu nie robi, daje dupy, ma ciapaka i poleciala na jego kase :D

Gość a ja mam ina
tu nie o samochód ale Twój rasizm, seksizm i brak pewności siebie się rozchodzi.

Gość lądowianin zdrojowy
ja pierdolę ale ciul :-D skąd to kurwa jest :-D chyba z kieleckiego ekspert no pojebaniec :-D

Gość masz i nie marudź
:D

Gość ciewica
ty męska dziwko jestes kafetryjnym zjebem i nikim więcej

daj sobie spokój, szkoda nawet o tym pisać... zdanie większości ludzi tutaj jest warte tyle co splunięcie :) a nieuzasadnione najeżdżanie na kogoś to już w ogóle o kant dupy rozbić ja nie mam wcale swojego auta i też żyję :P ba! nawet prawka nie mam... a to dopiero czyni mnie kompletną pokraką ;) myślisz że się tym przejmuję? :D mam ważniejsze problemy :)