Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asak

jaka jest odpowiedzialnosc na parkingu strzezonym?

Polecane posty

co prawda rower zaprowadzilam ale dla mnie jest duzo wart a pan mowi,ze oni nie odpowiadaja nawet jezeli ukradna auto:O to za co placimy?dlaczego parking nazywa sie strzezony?

nikt sie nie orientuje? nie korzystaliscie z parkingow strzezonych?

Gość odpowiedzialność zgodna
z zapisem w regulaminie a tam że nie ponoszą odpowiedzialności za straty :) starają się pilnować ale jak im się nie uda to ty masz stratę najwyżej mogą świadczyć wbrew pozorom to nie jest bezsensowne gdyby ponosili odpowiedzialność ceny dosłownie jebły by w górę musieli by mieć zabezpieczenie na olbrzymie kwoty na takie ceny nikt się nie zgodzi a na taką odpowiedzialność nikt się nie zgodzi to kompromis albo masz swój garaż i sama dbasz o bezpieczeństwo i ubezpieczenia albo trzymasz na cudzym i płacisz za to ale nie wymagaj pełnej odpowiedzialności oni pilnują i starają się w końcu na tym zarabiają i chcą by u nich zostawiać im nie opłaca się by działy się ludzią szkody lecz nie stać ich na pełną gwarancję dla ciebie

aha rozumiem mam nadzieje,ze roweru nie buchna bo bym sie zaryczala stalo moze z 5 bicykli ale byly nie zapiete ja swoj zapielam-mam solidne zapiecie