Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska Frania

Dziewczyny/kobiety jaką antykoncepcję stosujecie (nigdy was nie zawiodła)?

Polecane posty

Gość Ciekawska Frania

??

Gość allllelujjja
prezerwatywy zawiodły. Tabsy obecnie

Gość Ciekawska Frania
?

Gość samoobserwacja
od 11 lat

Gość a ja potrzebuję się
dobrze zabezpieczyć tylko na 3 dni i nie wiem jak. Gumek nie chcę, pigulek nie moge brac, myslalam o globulkach. STOSOWAŁA TO KTÓRAŚ Z WAS KOBIETKI? SKUTECZNE???? Same globulki chciałabym.

Gość JAGA.M
spiralka,od 10-12lat,już 3 i nie ma problemu z alkoholem,pilnowaniem tabsów,pękającymi gumkami-nigdy nie zawiodła

Gość JAGA.M
spiralka,od 10-12lat,już 3 i nie ma problemu z alkoholem,pilnowaniem tabsów,pękającymi gumkami-nigdy nie zawiodła

Gość proszaca
Od 11 lat prezerwatywy plus dodatkowo na wyskakiwanego w dni płodne :P

Gość na wyskakiwanego
w prezerwatywie???

Gość ale czy sam globulki mi
wystarczą? tzn na jezdzca nie moge bo mi wyplynie wszystko? skuteczne to jest??????????/

Gość pink unicorn
prezerwatywy - 4 lata

Gość Ciekawska Frania
Pytam bo ja już 1 wpadłam i mam uraz:( Zawiodły prezerwatywy. Próbowałam plastry ale bałam się panicznie że się odklei. Źle się czułam po tabletkach. Przerywany to żadna antykoncepcja. Jestem jakaś nienormalna czy co? Spiralę rozważam tylko moja koleżanka ma jakieś bóle po spirali (albo jest przewrażliwiona).

Gość jagusskaa
prezerwatywy 2,5 roku

no i tak trzeba poczekac 10 minut jak się rozpuści. utworzy się taka pianka no i raczej nie wypłynie podczas stosunku. Zresztą tak jak powiedziała poprzedniczka tylko wstrzemięźliwość daje 100% gwarancje

Gość załó z sobie spiralę
będziesz zachwycona. ja miałam po 1 dziecku i byłam super zadowolona. nie muszisz o niczym pamietac, luz i swoboda w kazdy dzien. przez kilka lat.

Cilest od 2008 do 2010,zaszłam bo sama odstawiłam.Teraz mam implant,jak narazie ciąży nie ma,a założyłam sobie w lipcu.

Gość ja polecam metode
objawowo-termiczna. Bardzo skuteczna, ale tylko dla inteligentnych :P Kilka lat bez ciazy, po czym zaszlam dokladnie wtedy, kiedy sobie to zaplanowalam. Brak skutkow ubocznych.

Gość Ciekawska Frania
Dziewczyny ale ja ZA NIC W ŚWIECIE NIE CHCĘ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ! Ja mam już 2 dzieci pierwsze planowane 2 wpadka. Małżeństwo mi się rozpadnie jak będę dalej taka wstrzemięźliwa:( Poradźci coś? Jak to u was jest?

Gość pink unicorn
ale w jaki sposób cię prezerwatywa zawiodła? nam się raz zsunęła to poszłam następnego dnia do lekarza po tabletkę po, dla mnie jest to dobre rozwiązanie

Gość marffomana
Najpierw brałam przez 2 lata tabletki ale prawie dorobiłam się zakrzepicy. Teraz od roku nie zabezpieczamy się w ogóle z wyjątkiem 5 dni kiedy mam dni płodne- wtedy gumka na koniec jak dochodzi. Jak na razie w ciąży nie jestem, ale ucieszyłabym się jakbym była w sumie :) Chociaż tak się zastanawiam jak to możliwe, ze w sumie stosując baaaardzo ograniczoną antykoncepcje- bo to jak ruletka- nie jestem w ciąży. Oby któreś z nas nie było bezpłodne :|

Gość Ciekawska Frania
Zawiodła ten sposób, że się zsunęła:( Nie poszłam wtedy do lekarza:( Jeszcze 3 razy nam się zsunęła i lekarz za 3 razem nie bardzo chciał mi przepisać escapelle:(

NuvaRing - taka gumka w kształcie okręgu, którą kobita wkłada sobie do środka na 3 tyg, potem wyjmuje, okres, wkłada następną :) jest super! stosuję ją już długo, 0 ubocznych, chroni jak trza :D nie trzeba pamiętać tak jak o tabsach, nie czuc jej, mozna wyjac na czas sexu :)

Gość samoobserwacja
jeśli człowiek zna siebie, to naprawdę można ja mam trójkę planowanych dzieci

Gość Ciekawska Frania
Inka88 Lekarz bardzo mnie namawia na krążek (ja się boję że będzie jak z plastrami). Cholera nigdy już nie zaznam spokoju..

Ciekawska nie bój się :) ja na początku codziennie kilka razy sprawdzałam czy jeszcze tam jest i nie wypadł np. podczas korzystania z toalety :D ale używam go już od 2 lat i ani razu nic takiego się nie zdarzyło :) on się tam w środku układa jak mu wygodnie i ani myśli zeby wypasc :D i nie ma problemow z libido, z tyciem itd. :) kosztuje ok 40zl zalezy w ktorej aptece wiec zle nie jest :) ja kupuje w gemini za 39 z groszami :)