Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moliu

nieprzyjemny zapach i nadmierna wilgotność-POMOCY:(:(:

Polecane posty

Gość moliu

Mam 16 lat , jestem dziewicą a mimo to ciagle mam mokro w majtkach , do tego nieprzyjemny zapach;( co to moze byc??

Gość GRZYBekkkkk
To moze byc.

Gość Kuku_kułka
Pytanie, czy te upławy mają dziwną konsystencję, czy są gęste, czy z grudkami czy przezroczyste, w jakim jesteś dniu cyklu, czy odczuwasz do tego świąd lub pieczenie... Po takim opisie niewiele można powiedzieć. I jaki to jest zapach? Słodkawy, kwaśny, rybi, zgniły? No nie wiem... Zazwyczaj nieprzyjemny zapach z pochwy w połączeniu z upławami świadczy o infekcji bakteryjnej pochwy http://pl.wikipedia.org/wiki/Bakteryjne_zapalenie_pochwy I z tym trzeba pójść do ginekologa. Trochę może pomóc przemywanie okolic intymnych Tantum Rose i łykanie LaciBios Femina e celu wytworzenia dobrego pH w pochwie. A sama duża wilgotność w połączeniu z ciągliwym, przezroczystym śluzem ale bez zapachu świadczy o dniach płodnych...

Gość lady bronka
dokładnie, możesz mieć infekcję, ale równie dobrze wszystko może być w porzadku. umów się do ginelokoga, a póki co spróbuj może provagu na wyrównanie flory, możesz tez zastosować lactovaginal, polecany przy upławach i infekcjach.

Gość moliu
nie sa gęste, koloru zółtego, zapach kwaśny;/

Gość bogaty i slawny4445
to grzyb maciczny trzeba go usunąć u chirurga bo może zatruć cały organizm i doprowadzić do zejscia smiertelnego