Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlinaM85

Czy sa to objawy ciazy

Polecane posty

Gość AlinaM85

WItam dziewczyny. Otoz dzis mam 10 dzien mojego cyklu, wten weekend kochalam sie zchlopakiem. doszlo do jego orgazmu,ale nie we mnie(choc mialam stycznosc znim wdalszym ciagu w lozku. Od dwoch dni mierzylam temperature w pochwie i wynosi ona 37,4C, sluz mam mleczno bialy, zero innych objawow towarzyszacych okresie ciazy. troche moze mnie dzis glowa boli i czuje pod brzuchem i cale narzady rodne(ale to moze po stosunku tak byc) Niewiem co sadzic, moze cos mozecie okreslic na podstawie wlasnych doswiadczen?

Gość a ja.....
tak, urojonej. 3 dni po stosunku nie ma mowy o ciąży

Gość AlinaM85
czyli twierdzisz,ze moge o tym duzo myslec i odczuwac to wylacznie poprzez myslenie o tym tak?

Gość Tak właśnie
Wmawiasz sobie.Poza tym gdzie tu są objawy ciążowe??3 dni to nie wiadomo czy by w ogóle do zapłodnienia doszło już.A ty już masz objawy.Myślisz że do zapłodnienia dochodzi w trakcie stosunku??Zapłodnienie swoją drogą a gdzie zagnieżdżenie??Bo dopiero po nim mogą występować jakieś objawy .

Gość AlinaM85
OK, dzieki uspokoiliscie mnie :)

Gość skoro to 10 dzień
i 3 dni po stosunku, to raz że nie było jeszcze dni płodnych, dwa, ze nie ma żadnej możliwości zajścia wtedy w ciążę, a trzy, że NIKT nie ma objawów po 3 dniach :D Ponadto najwięcej objawów mają te osoby, które w ciąży nie są :)

Gość AlinaM85
dzisiaj rano zaczela mnie bolec glowa, i niemam checi nic jesc, zaczynam sie martwic :(

Gość AlinaM85
dzis odczuwam bol plecow wlasciwie jednej strony.

glowa to kazdego moze bolec :D nawet i faceta :D bol glowy to jeszcze nie objaw ciazy :D a jak nam nie wierzysz to zrob test i bedziesz miala problem z glowy:)

Gość AlinaM85
ano wsumie masz racje,ale wiesz jak to jest te uporcze mysli niedaja mi spokoju. ale tak zrobie. poczekam do okresu i wykonam test

Gość jebuefg
najprawdopodobniej plemnik dopiero dotarł do komórki jajowej (parę dni), potem ta komórka musi dolecieć do macicy i zagnieździć się (parę dni), a dopiero wtedy zaczyna wydzielać hormony ciążowe, których obecność test wykryje również po paru dniach. szybciej niż po 14 dniach, co i tak graniczy z jakimś cudem nie masz możliwości odczuwania jakichkolwiek objawów ciąży. także dont worry :D