Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetolog123

Witam kochani!!!Mam gorącą prośbę!!!

Polecane posty

Gość kosmetolog123

Jestem w trakcie tworzenia strony internetowej salonu kosmetycznego we Wrocławiu.Zerknijcie proszę.Wszelkie Wasze sugestie i dobre rady będą mile widziane:))) Pomoże mi to zapewne a także, tym sposobem spełnię Wasze oczekiwania względem kosmetyki:))) www.belleimage.home.pl

Gość frizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ja polecam zabiegi w Skin Like Silk lub Studio Prestige ul.Obrzeźna w W-wie.STRONA GŁÓWNA Godziny otwarcia: Poniedziałek - piątek 12-18 -19, sobota na zapisy tel.(71) 364 30 42, 364 34 68 lub kom. 666 143 694 Istnieje możliwość umówienia wizyty na wcześniejszą lub późniejszą godzinę. Proszę o kontakt telefoniczny. Witam serdecznie wszystkich Państwa i zapraszam do odw iedzenia gabinetu kosmetycznego BELLE IMAGE oraz skorzystania z profesjonalnych zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających. Podarujcie sobie Państwo chwilę relaksu w przyjaznej atmosferze. Okres wiosenny jest idealnym czasem by zregenerować, odżywić skórę po niekorzystnym działaniu czynników zewnętrznych. Warto poddać się intensywnej regeneracji skóry, wykorzystując zabiegi intensywnie regenerujące i odżywcze np. zabiegi z witaminami, kwasem hialuronowym, algami, dobranych indywidualnie do rodzaju skóry aby uzyskać jak najlepsze efekty. Serdecznie zapraszam mgr Małgorzata Kadej kosmetolog

Gość zenoonn
3ba miec w chooj komplexow zeby sobie pisac mgr zalosne

Gość taka sobie zwykła
w zasadzie po co robic mgr. jak nie mozna używac tytułu bo takie osoby jak zenoonn czują nie smak hehe pzdr.:)