Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniz torebkąąąąą

pomocy...czym wyczyscic taką torebkę....to jes taki zamsz - skóra jak kowbojskie

Polecane posty

Gość niedługo zostanę mamą
moj dzidek taki zamsz zawsze czyscil albo gumka do mazania albo... skorka od chleba- co do gumki to jeszcze moge sobie to wyobrazic jakos ale ta skorka to cos mnie nie przekonuje. Niestety bylam wtedy mala i nie pamietam jakie byly efekty

Gość niedługo zostanę mamą
dziadek mialo byc :) takie cos znalazlam na wizazu: A ja Wam napisze jak to zrobić domowym sposobem, bo też niedawno miałamten sam problem: * gąbeczke maczać w ciepłym mleku i delikatnie przecierać - osobiście sama to polecam bo doskonale czyści *skórkę z chleba wziąc i przecierać po zabrudzonej powierzchni lub *talkiem i szczoteczką lub *gdy woda sie gotuje iparuje dać bucik nad miejscem zabrudzonym i przetrzeć szmatką,ale najskuteczniejsza jest 1 metoda - pozdrawiam..

Gość paniz torebkąąąąą
dzieki za jakiekolwiek info....torebka nie jest nowa - używana.....dostalam ją od kumpeli. Ona ma podobną tyle ze cala beżowa. Tak bardzo mi wpadla w oko ze dala mi całkiem podobną ( jej siostra pracowala przy torbekach wiec ma mase fajnych torebek) Musze ją tylko wyczyścic i bedzie jak nowa :)

Gość paniz torebkąąąąą
dzięki...........jestes wielka:) mam tez takie zamszowe - prawie biale buty - tyle ze letnie i strasznie sie ten material zabrudzil i nie wyczysciclam ich tylko schowalam do szafy....ale jutro zabiore sie za nie i za torebke :)