Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość skarbiniec

tak mnie naszło na opowieści o podbojach miłosnych

Polecane posty

Gość skarbiniec

i chciałbym facetom doradzić, może posłuchacie mojej rady :) kochałem się z wieloma kobietami i oczywiście najbardziej mnie się podobają szczupłe laseczki z nogami długimi do samej ziemi , które czasem nazywam 'osy' , nie dlatego że żądlą ale dlatego , ponieważ często w łóżku są fatalne, rozłoży się jak kłoda i się nie rusza wcale a wielkość vaginy ma jak pięć groszy i jak tu wejść do takiej pochwy chudej , męki pańskie z taką 'osą' u której można żebra policzyć a nie życzę nikomu aby się obudził nad ranem z jej żebrem wbitym w oko albo w nerki, ból na maxa, uciekajcie od anorektyczek , nawet w zadek nie można klepnąć bo nie istnieje :( co innego 'pasztetki' , jest za co chwycić i jest w co klepnąć , vagina konkretna i dobrze widoczna nawet po ciemku a wejście do pochwy to poezja :) pamiętam jak kochałem się z Kingą, konketne wymiary kobiece i cycki miała cudowne , wzrost kobiecy 166 cm. i waga współmierna do wzrostu, czyli 64 kg. , cudownie się dostosowała do obranej pozycji i pomagała na wszystkie sposoby, jak żmija się kręciła a pod koniec zrobiła mnie fantastycznego lodzika z połykiem :) panowie - polecam pasztetki :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować