Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta młodsza

Żonaty facet się we mnie zauroczył

Polecane posty

Gość ta młodsza

Spotkałam go w pracy, widzieliśmy się może z 5 minut i już wtedy widać po nim było, że się zauroczył. Poprosił o telefon i codziennie dostaję od niego telefony i smsy. Pisze, że zrobiłąm na nim wrażenie, że nie mógł się skupić i że jestem elegancka... Dodam, ze przez kogoś dowiedziałam się że ma żonę. Nie wiem co o tym myśleć. Podoba mi się, ale mam go spytać o żonę? Nie chcę zakochać się w zajętym :(

Gość IMO13855
Dziany chociaż?

Gość ta młodsza
mieszka na stałe za oceanem, poza tym nic o nim nie wiem

Gość ta młodsza
no ale ja nie jestem pewna tej żony czy są razem. W Polsce był sam i jak dzwoni to się z tym nie kryje. Zawsze może też odebrać, na skypie też rozmawialiśmy. Chyba gdyby kogoś miał to by nie mógł rozmawiać?

Gość IMO13855
Za oceanem? To znaczy, że zarabia w ZIELONYCH! Laska - szpara w ruch, bo szanse przeoczysz! :classic_cool:

Gość Kurewka66
Chce Cię zaliczycz. Bo każdy samiec chce jak najwięcej samiczek zdobyć. Jeżeli chcesz jedorazowy seks, czemu nie, a może trójkącik z jego żoną?

Gość ersewse
Na pewno chce cie sciagnac do stanow, ozenic sie z toba i zapewnic ci byt do konca zycia. O przygodnym seksie podczas gdy zonki nie ma obok w ogole na pewno nie mysli:D