Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELKAAAA

prawko jazdy i wszystko z nim zwiazane

Polecane posty

Gość ELKAAAA

hej wlasnie jestem po pierwszej jezdzie . na poczatku trenowalam na prostej potem jak instruktor zobaczyl ze umiem ruszyc i zmieniac biegi pojechalismy na miasto no i nerwowka niezla wiadomo pierwszy raz i "ryjek" na masce potem dopiero zobaczylam przejscia dla pieszych skrzyzowania itd . Jechalam w miare prawej strony pasa . Nie wychodzilo mi tylko skrecanie w lewo kierownica na skrzyzowaniach ale mysle ze to kwestia wprawy A wasze odczucia??

Gość cvhgfhfghdf
ja za tydzien pierwsze jazdy boje sie bardzo!!!

Gość ELKAAAA
cvhgfhfghdf nie da sie nie denerwowac to fakt ale potem jak bedziesz stac np na swiatlach to gleboki oddech i zapomnij o wszystkim skup sie na drodze taka mala rada . ja staralam sie opanowac strach

8 godzin za mną i dalej się stresuję. :D Gaśnie mi średnio 2 razy co jazdę, zawsze przez nieuwagę. Moja instruktorka cały czas nadaje i nie mogę się skupić.:D

Gość ELKAAAA
A ja juz nie moge sie doczekac kolejnej godzinki z renowka ;p ale ten pierwszy dzien napewno zapamietam ;d

Gość Emilka lalalala :)
nie ma co się bać jazd, skupcie się na nich - najgorszy jest egzamin... na prawdę najgorszy

Gość proponuje biegac po schodach
o renowka?poznan moze?:D a co do egzaminu to racjaz tego wszystkiego to to jest najgorsze:p

Gość ELKAAAA
Nie nie Poznan i prosze nie podszywac sie pod moj nick !!!!!!!!!!

Przede mną pierwsza jazda dopiero w przyszłym tygodniu, na razie nadal tłukę teorię. Boję się, że przy kierownicy wszystko zacznie mi się motać. :)

Gość ELKAAAA
Sora max skupienie i bedzie dobrze;) powodzenia

Był ktoś może niedawno na egzaminie? Jakie odczucia? Wie ktoś może jak długo się czeka na egzamin w Poznaniu? Jestem w połowie kursu i nie wiem kiedy się zapisać.

Gość kiedys sie czekalo
nawet 2miesiace ale to byly dawne czasy;) ja jak zdawalam 1,5roku temu to moglabym miec egzamin na drugi dzien:-) teraz jak pozwalniali egzaminatorow, bo nie maja kogo egzaminowac to czas oczekiwania wynosi od trzech tygodni do miesiaca, tylko teraz w Poznaniu nie jest tak latwo zdac-malo chetnych, ale jakos zarobiac musza;) powodzenia!

Dziękuję, albo niedziękuję - nie wiem co zadziała :):) A jak to wygląda, bo zapomniałam spytać egzaminatora. Mogę się wcześniej zapisać na egzamin, czy dopiero w momencie jak wyjeżdżę ostatnią godzinę. Wiem, że w Poznaniu ciężko jest zdać. Zastanawiam się też czy zdawać jak jest mały ruch czy duży? ;)

Gość kiedys sie czekalo
wiesz to kwestia ugadania-mysle, ze jak instruktora poprosisz to Ci wyda papiery i bedziesz mogla isc zapisac sie na egzamin:-) a wiesz to zalezy przez korki to najwyzej moze dluzej trwac Twoj egzamin, ale z reguly egzaminatorzy unikaja takich miejsc, raz mialam egzamin na 12.00 wyjechalam o 13.00 i oblalam w 50minucie, raz mialam egzamin na 13.00 wyjechalam o 14.00 a o 14.34 bylam z powrotem w wordzie z wynikiem pozytywnym :-) moj brat raz mial na 17.00 o 17.30 byl z powrotem w wordzie wynik pozytywny;) takze widzisz to zalezy,z jednym egzaminatorem jezdzi sie dluzej z innym krocej;)