Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusia Malusia

Moj chlopak jest nie fair

Polecane posty

Gość Anusia Malusia

Czesc,sluchajcie moj chlopak przegina oststnimi czasy :/ Nie bede opowiadać ostatnich sytuacji bo moje nerwy mi na to nie pozwalaja. Chcialam Was spytac moi drodzy co sądzicie o tej sytuacji. Dzis moj chlopak poinformowal mnie ze idzie na andrzejki do kolegi ( do takiego kolegi co mielismy przez niego problemy ,obrabial mi 'tylek' i mowil na mnie jemu glupoty.. bo chcial nas skłócić(bo ja duzo wczesniej nie chcialam byc z nim) . Ten jego kolega mieszka z taka dziewczyna moj chlopak ja ostatnimi czasy poznal. A konkretnie dzis oznajmil mi ze idzie na andrzejki do SWOICH PRZYJACIOL jak chce to moge isc z nim -dodal zniesmaczony. Boli mnie to ze nie planuje ze mna takich rzeczy moze ja bym chciala z nim spedzic te andrzejki?? mam ochote mu napisac sms ale nie moge go sklecic .. rozbilo mnie to..

Gość Anusia Malusia
dodam, że ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość Anusia Malusia
cos Ci to nie wyszlo podszywaczu

Gość kamiśśśśśśśśśka
żałosne podszywy, tragedia, to malo powiedziane.... Powiedz mu co czujesz, jak sie czujesz i co sądzisz o tej całej sytuacji, zaproponuj pędzenie andrzejek w inny, milszy dla Ciebie sposob i zobacz jak zareaguje. Powinien uszanowac Twoje zdanuie.

Gość Anusia Malusia
Powiedzialam mu ze moze ja chcialam z nim spedzic ten wieczor a on ze juz ma plany zagospodarowane i ze go kontroluje:(

Gość kamiśśśśśśśśśka
powiedział Ci że go kontrolujesz? on chyba nie wie co mówi. Jeżeli ja powiem mojemu chlopakowi ze dany pomysł spędzenia wieczoru mi nie pasuje, to wymyslamy coś innego, i tak samo działa w drugą stronę. Trzeba szanować zdanie drugiej osoby, na tym opiera sie związek, a jeżeli on ma na Twoje zdanie wyj.....bane, to powinnas chyba dać mu do zrozumienia, że nie podoba Ci sie to podejście do sprawy .Nie daj sobie wkaszę dmuchać kochana, bo bedzie robił z Tobą co bedzie chciał

Gość Anusia Malusia
On juz robi co chce.. klamie mnie zle traktuje, ja mu ciagle daje szanse...od roku!nie umiem go zostawic bo go kocham ale on mna pomiata kazda sytuacja mnie dobija.. ale zawsze wybaczam wracam jak pies.. Wie dobrze ze ten jego kumpel ciagle miesza to specjalnie tam chce isc zrobic mi na zlosc.. aa jak oni razem wypija to sa balangi itd.. szkoda gadac

Gość kamiśśśśśśśśśka
Proponuję ci wziąć zgraje koleżanek, kilku kumpli, obrócić się na pięcie i iść z nimi w swoją stronę! a niech patrzy ! a jeżeli będzie miał jakieś wonty to powiedz mu głośno i wyraźnie że nie masz zamiaru latać za nim jak pies i że powiedziałaś mu , że nie odpowiadała ci Jego forma spedzenia andrzejek! niech zobaczy, ze nie jestes dziewczynką na "przynieś, zanieś, pozamiataj"

Gość Anusia Malusia
kamiska TAK masz racje i tak zrobie jesli nie zmieni swojego podejscia ale teraz chcciala bym mu napisać sms pare zgrabnych zdan na temat ... zeby to mialo rece i nogi ,jestem znerwicowana nie wiem jak sklecic tego sms co napisac moze pomozesz ...

Gość kamiśśśśśśśśśka
napisz mu coś typu "jezeli chcesz spedzic ze mna andrzejki to lepiej zmien plany, bo jezeli ich nie zmienisz to ja sama sobie zmienie" i nic wiecej nie komentuj. Jeżeli odpisze coś głupiego to juz nie odpisuj, tylko zbieraj paczke i baw sie dobrze a nim się nie przejmuj ;))

Gość Anusia Malusia
wiesz kochana mysle ze to nie przejdzie on ma ostry charakter i odwali mi cos takiego po czym bede ryczec jak bobr wiem to napewno:)

Gość kamiśśśśśśśśśka
więc co planujesz? :)wiesz, ja Ci nic nie narzucam, chce po prostu pomoc ,mówię co ja bym zrobiła na Twoim miejscu.

Gość kamiśśśśśśśśśka
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość kamiśśśśśśśśśka
zaczekaj chwilkę, bo idę zjeść świeżutką kupkę :classic_cool:

Gość Anusia Malusia
ja też lubię. moja strasznie śmierdzi ale w smaku jest całkiem niezła :)

Gość Anusia Malusia
zalosni podszywacze masakra zal!! Dziekuje Ci za dorade:) nie wiem co zrobire ale jak sie nic nie odezwe bedzie siara:D

Gość kamiśśśśśśśśśka
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość Anusia Malusia
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość kamiśśśśśśśśśka
fajnie!aż sobie rękę zasikałam z wrażenia

Gość Anusia Malusia
też siedzisz nago przed kompem i tarmosisz sobie pieroga? ja ostatnio używam do tego blendera

Gość Anusia Malusia
Kamiska uciekamy z tad bo psyhopaci grasuja:D Dziekuje za wszytko BUZIAKi!!!!!

Gość piotrek enkoping
hej ja mam 193 cm wzr niebiskie oczy brunet wysportowany mam fot moz ez emna jestem w szwecji od wczorja

Gość kamiśśśśśśśśka
nie ma problemu ! trzymaj sie kochana buziaki :)))

Gość fasada
dziewczyno zostaw go :) szanuj siebie i znajdz sobie kogos kto ciebie bedzie szanowac