Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden samcowaty

Opuszczam was

Polecane posty

Gość Mati44
no i czego ty się tutaj mądrego nauczyłaś ? może chcesz poweidzieć że życia?

Mati44... Dlaczego wszyscy mają tendencję do popadania w skrajności ? Wyobraź sobie, że każdym ma wiedzę na jakiś temat i od każdej osoby, z którą rozmawiałam, dowiedziałam się czegoś fajnego, interesującego.

Gość Prof Nasturcius
taki jeden samcowaty Mimo wszystko napisz coś więcej na temat podstaw Twej decyzji.Jaka kategoria tematów Cię zirytowała lub znudziła najbardziej.I kiedy nadszedł ten moment.Ten zasadniczy moment i okoliczności które spowodowały że czara goryczy się przelała i popchnęła do tej decyzji?

Gość Prof Nasturcius
Mati44... Dlaczego wszyscy mają tendencję do popadania w skrajności ? Wyobraź sobie, że każdym ma wiedzę na jakiś temat i od każdej osoby, z którą rozmawiałam, dowiedziałam się czegoś fajnego, interesującego. Wyczuwam w tej wypowiedzi coś na kształt ekstremalnego optymizmu.:classic_cool:

"Wyczuwam w tej wypowiedzi coś na kształt ekstremalnego optymizmu." Optymizm mówisz... Ja bym powiedziała, że to stwierdzenie faktu poparte doświadczeniem. Jak zechcesz to dowiesz się dużo i jeszcze więcej. Nawet od "debila" można się czegoś nauczyć. Jeśli ktoś czepia się szczegółów, to >przez< "debila". Np. cierpliwości.

Gość Mati44
podejrzewam że oceniałaś parę butów, czyjegoś penisa, doradzałaś w temacie sponsoringu, roztrząsałaś problemy ofermy, niewierności ślubnego lub narzeczonego, tłumaczyłaś co oznacza gdy facetnie odpisa 2 dni na smsa, o tak napisz i nie pomiń żadnego szczegółu

Gość Mati44
oczywiście moje słowa kieruję do Arrinery

Gość for example!!
Mnie najbardziej denerwują tematy o tym jak to ktoś prosi o porade bo On się nie odzywa siedem dni.Druga kategoria debilnych tematów może jeszcze bardziej to tematy w stylu-On śpi a ja mam ochotę. Kur...jakim trzeba być downem żeby otwierać takie nudne wątki. Przecież to totalna padaka. Aż się ciśnie żeby jej napisać-to go obudź idiotko i spier... Kolejna kategoria tematów to tzw to tematy zakładane przez psychopatycznych typow w stylu homo politicus. W kółko to samo[zero obiektywizmu]i wklejanie kilometrami jakichs idiotycznych wklejek z wypocinami pseudożurnalistów.Następna kategoria. Porąbane topiki prowadzone czasem mam wrażenie przez jedna osobę pod rożnymi nickami które godzinami sobie cukrują a jakichs kompletnych idiotyzmach a jak ktoś coś sensownego napisze a im się nie podoba to od razu jest tekst-"wchodzisz tu bez zaproszenia".Albo durne topiki z zaproszeniami na jakąś poyebana spikerię albo na priv na kamerkę.Po 150 idiotycznych wątków tego typu których miejsce jest na erotycznym. Zaskoczę was ale inne tematy włącznie z kupa mi są obojętne bo wiem dobrze że ludzie zakładają takie głupoty by często odreagować inne nudne tematy.

Gość Mati44
Różniczkowa zmień życzenia dla prof. na właściwsze: obyś tylko takich skrajności w życiu swoim nie spotkał!!!

Mati44, wrzucasz mnie do jednego wora z tym co Cię drażni. Ok. Nie zaglądam nawet na takie tematy, interesuję się psychiką ludzką, a przynajmniej kiedyś tak było. Skoro już jesteśmy w tym temacie to powiedz, co Ty robisz na tym forum?

Gość Mati44
a to juz moja sprawa , nie będę jednak chwalić kafeterii bo nie ma za co

Gość Mati44
pisz wyraźniej bo jakoś trudno mi ciebie zrozumieć

for example!! raczej nikomu nie chce się tutaj myśleć nad takimi rzeczami jak; istnienie czasu, fizyka kwantowa, biologia, początki świata, czy innymi typu "co, dlaczego i po co?" Ja lubię ale nie ma z kim o tym rozmawiać, takie tematy szybko zostają "zagubione" lub "uduszone" przez podszywy.

Gość Mati44
moje próby wyjścia z kafeterii zawsze kończyły się fiaskiem ale ja tu jestem z innego powodu niż większość (tak mi się wydaje) 🖐️

Gość Andre American
Arrinera Nie zrozum mnie źle ale zadając komuś pytanie po co tu wchodzi skoro mu się tematy nie podobają brniesz w niezrozumienie przyczyn wchodzenia tu.Myślisz że ludzie tu wchodzą bo im się tu tematy podobają? Niestety nie.To jest coś na kształt uzależnienia.Coś na kształt tego. Z drugiej strony zauważyłem że tu to małgorzej komuś napisać prawdę. Naprawdę jak jest jakiś idiotyczny już do granic możliwości temat a się to stwierdzi to jest wielka awantura o to.

Gość Mati44
i dlatego wolisz czytać o 14 letnim chlopcu, który chciałby poderwać dziewczynę, ale się wstydzi do niej odezwać czy o zakochanej w księdzu?

Gość for example!
Ja lubię ale nie ma z kim o tym rozmawiać, takie tematy szybko zostają "zagubione" lub "uduszone" przez podszywy. 00:40 O pardon!Dobry podszyw nie jest zły pod warunkiem że jest dobry i dobrze zastopowany:classic_cool::classic_cool:

Gość for example!
" dlatego wolisz czytać o 14 letnim chlopcu, który chciałby poderwać dziewczynę, ale się wstydzi do niej odezwać czy o zakochanej w księdzu?" Bingo Matti!Bingo!To też jest padaka i to na max.:classic_cool::D

Gość Mati44
o tak, z pewnością ludzie szukają na kafe miłości, przyjaźni, nowych znajomych :D tutaj przecież można poznać wiele "ciekawych" osób ja się do nich nie zaliczam choć jestem tu dla kogoś i z powodu kogoś

Myślisz że ludzie tu wchodzą bo im się tu tematy podobają? Już pisałam odpowiedź na to pytanie. To jest coś na kształt uzależnienia.Coś na kształt tego. Wiem bo pół roku temu też zaglądałam tu często z czystej ciekawości co też się tu dzieje. Przestałam bo doszłam do wniosku, że nic nowego. A teraz szukałam kogoś do pogadania, no i znalazłam. Z drugiej strony zauważyłem że tu to małgorzej komuś napisać prawdę. Naprawdę jak jest jakiś idiotyczny już do granic możliwości temat a się to stwierdzi to jest wielka awantura o to. Dlatego zazwyczaj omijam takie tematy, chyba że mam ochotę się poprzedrzeźniać.

Gość for example!
"for example!! raczej nikomu nie chce się tutaj myśleć nad takimi rzeczami jak; istnienie czasu, fizyka kwantowa, biologia, początki świata, czy innymi typu "co, dlaczego i po co?" Ja lubię ale nie ma z kim o tym rozmawiać, takie tematy szybko zostają "zagubione" lub "uduszone" przez podszywy." No to też jest przejaw w pewnym sensie optymizmu.Nie wiedziałem że jest tak wielu ludzi na forum którzy zajmują się na codzien czasem,fizyką kwantowa,kulturoznawstwem,biologia molekularną czy komparatystyka.Jest ich tak wielu i dyskutują poza forum o tych sprawach tak często iż o niczym innym nie marzą jak tylko o tym by po raz 1555 przeczytać o tym że jakąś laska kocha się w księdzu albo że ktoś nie akceptuje kosmetyków u swej partnerki lub technik zaspokajania się przy użyciu modernistycznej tantry hinduskiej z elementami nowo jorskiej szkoły uwodzenia?:classic_cool:

Gość for example!
Uwolniwszy bądź co bądź swe przemysłem od sarkazmu to muszę napisać iż nie wszystko jest stracone nawet tu.Osobiście poznałem parę osób ciekawych i czasem są tu zakładane bardzo ciekawe wątki a czasem szczerze wesołe [bez plastikowego humoru dzisiejszych kabaretow]ale to jest mało.

ojej, ojej... Ludzie wchodzą się tu przecież jeszcze bardziej odmóżdżyć niż byli. Nie chcą myśleć o swoich prawdziwych problemach więc skupiają się na debilizmach.

ok, ja zmykam już bo rano do pracy a i tak się nie wyśpię. dobrej nocy wszystkim życzę i ciekawych, logicznych rozmów na tym zacnym forum. do napisania